To je to što me zanima!

Pep ispalio: Mi nemamo igrača koji će zabiti 25 golova u sezoni

Najskuplja nogometna momčad prema Transfermarktu vrijedi 1,05 milijardi eura, ali trener tvrdi da nema oružje u napadu kakvo imaju drugi klubovi poput Uniteda, Chelseaja i Tottenhama
Vidi originalni članak

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola požalio se da u svojoj momčadi nema golgetera kao njegovi najveći suparnici u Premier ligi. To je izjavio uoči subotnjeg derbija u gostima kod Chelseaja.

POGLEDAJTE VIDEO: Pep slavi titulu uz kubanku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mi nemamo oružje kakvo imaju druge momčadi, Manchester United, Chelsea ili Tottenham. Mi nemamo igrača koji će sam u sezoni zabiti 25 golova. Zato se moramo koristiti onime što imamo kao momčad. Morat ćemo to raditi momčadski ove sezone - kazao je Guardiola.

Njegova momčad, inače, vrijedi 1,05 milijardi eura i najskuplja je u svijetu nogometa, a u napadu ima Raheema Sterlinga (115 golova za klub), Gabriela Jesusa (84), Ferrána Torresa i Riyada Mahreza.

Ukoliko u subotu City pobijedi Chelsea, Guardiola će postati najuspješniji treneru u povijest Cityja, nadmašit će 58 godina stari rekord Lesa McDowalla. Za sada Guardiola ima 220 pobjeda u 302 utakmice sa Cityjem.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • AntiMamic1 02.10.2021.

    Pa realno ni nema

  • dantejebo 25.09.2021.

    žalosno ali istina

  • skyvision 25.09.2021.

    ovaj ima gadan problem

Komentiraj...
Vidi sve komentare