To je to što me zanima!

Pep kao Bjelica: 'Ne žalim se na suđenje, ali ovo je nevjerojatno'

Ne razumijem zašto je Fulhamu poništen gol protiv Tottenhama. Ne razumijem ruke s utakmice Arsenala i Burnleyja. Ne razumijem ni ovaj nedosuđeni penal danas. Moss to ne može vidjeti, ali tu je VAR, čudio se Pep
Vidi originalni članak

Manchester City u srijedu je pobijedio Southampton 5-2 i tako došao na ogromnih 14 bodova prednosti ispred drugoplasiranog gradskog rivala Uniteda devet kola do kraja prvenstva, s tim da 'crveni vragovi' imaju i utakmicu manje. 

PREMIERSHIP City nastavio gaziti prema tituli: 'Svecima' su zabili pet komada

A da utakmica nije završila pobjedom Cityja još bi se više pričalo o nevjerojatnoj situaciji u prvom poluvremenu. 
Naime, pri rezultatu 1-1, mladi veznjak 'građana' Phil Foden oduzeo je loptu golmanu Southamptona Alexu McCarthyju koji mu je uletio u noge, ali ovaj nije pao već je nekako uspio vratiti ravnotežu, ali gostujuća obrana već se do tad posložila te od gola nije bilo ništa. 

- Ne razumijem zašto je Fulhamu poništen gol protiv Tottenhama. Ne razumijem ruke s utakmice Arsenala i Burnleyja. Ne razumijem ni ovaj nedosuđeni penal danas. Moss to ne može vidjeti, ali tu je VAR, nevjerojatno je da oni nisu dosudili penal. Već četiri ili pet godina ne žalim se na suđenje, no ovo je stvarno nevjerojatno. Nevjerojatno - rekao je nakon utakmice Pep Guardiola.

GRAĐANI I DALJE PRVI Guardiola si čupao kosu: United je svladao City, i to u gostima!

Kontakta je očito bilo tako da stvarno nije razumljivo zašto Jonathan Moss nije dosudio penal kad već Foden nije uspio ostvariti prednost. OK, možda Moss nije najbolje vidio situaciju, ali svakako je izostala reakcija iz VAR sobe.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • odcentramalonadesno 11.03.2021.

    VAR u Premier Ligi je Video Assistent Robbery.

  • 11.03.2021.

    Bjelici je najbolje da čim prije ode iz ove države jer ovdje samo negativa i pljuvanje,omaložavanje.

  • bedak11 11.03.2021.

    Pep se barem ne zali na sudenje na njegovu stetu u njegovim utakmicama, nego opcenito na var u drugim situacijama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare