To je to što me zanima!

Pep ostavio Mandžu na klupi; Bilićev Bešiktaš je remizirao

Bavarci su pobijedili Borussia Mönchengladbach s 5-1 i tako osvojili Telekom Cup. Samo su nastavili tamo gdje su stali prošle sezone, ponovno osvajaju trofeje...
Vidi originalni članak

Bayern je osvojio Telekom Cup. U finalu su Bavarci ponovno demonstrirali moć, pobijedili su Borussiju M. s 5-1! S obzirom na to da su u polufinalu svladali HSV 4-0, uputili su jasnu poruku da će i u novoj sezoni biti na razini europskog prvaka. 

Pep Guardiola dao je priliku 15-orici igrača, ali Mario Mandžukić ostao je sjediti na klupi. 

Već je do 26. minute bilo 3-0 (Ribery i Lahm), a prvijenac je zabio Alcantara. Smanjio je De Jong, a do kraja poluvremena je gol dao Robben. Konačni rezultat postavio je Muller nakon sat vremena igre. 

Borussia Dortmund osvojila je 3. mjesto, dobili su Hamburg 1-0, a jedini gol postigao je Hofmann. Iličević je igrao od 56. minute, a Badelj nije bio niti na klupi. 

Treća sreća

Slaven Bilić treći je put vodio Bešiktaš, nakon dva poraza stigao je i remi i to protiv najjačeg protivnika. Njegova momčad odigrala je 1-1 sa Schalkeom.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • angrybirds 22.07.2013.

    ovaj bilic ce unistiti besiktas,nece on dugo ostati tamo.

  • BBB Smb 22.07.2013.

    Ovaj predsjednik Bayerna je glup, stjera s klupe covjeka koji je sve osvojil, dovede ovog konja Guardiolu koji igra bez spice, proda najboljeg napadaca Gomeza i kupuje igrace koji im ne trebaju...Ode Bayern u k....

  • 1980bena 21.07.2013.

    bayern je definitivno najjača ekipa na svijetu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare