To je to što me zanima!

Pep: U sljedećih nekoliko dana odlučujem hoću li ostati ovdje

Barcelonin trener otkrio je da će u sljedećih nekoliko dana odlučiti o hoće li ostati trener katalonskog kluba. Ugovor mu istječe na kraju sezone, a novi nije potpisao
Vidi originalni članak

Nakon što je u samo par dana izgubio prvenstvo Španjolske i ostao bez finala Lige prvaka, Pep Guardiola (41) odlučio je napokon krenuti u pregovore o svom ostanku u Barceloni. Sadašnji ugovor mu istječe na kraju sezone, a sve do sada nije želio pričati o produženju. Ipak, ispadanje od Chelseaja i poraz od Reala čini se da su ga prilično potresli i zabrinuli.

- U sljedećih ću nekoliko dana odlučiti hoću li ostati u Barceloni ili ne. Razgovarat ću sa svojim pomoćnikom Titom Vilanovom i predsjednikom Sandrom Rosellom i tek tada ćemo odlučiti što je najbolje za klub - rekao je Guardiola nakon sinoćnje utakmice Nou Campu.

Guardiola je s Barcelonom osvojio 13 titula od preuzimanja prve momčadi 2008. godine uključujući tri naslova prvaka Španjolske i dva naslova u Ligi prvaka.

- Razgovarat ćemo o svemu, situaciji u klubu i tek nakon što sve pomno promotrimo, odlučit ću. Evidentno je da je sada pravo vrijeme za to - zaključio je utučeni Guardiola.

O Messiju 

Više nego ikad želim mu zahvaliti na svemu što je ove sezone učinio za nas – rekao je Guardiola i dodao:

- Moje divljenje prema njemu nema granica, on je odlučan, hrabar i igra fantastično u različitim uvjetima.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • MissMadrid 25.04.2012.

    Kako je frajer dosadan!! Svakih mjesec dana odlazi! I onda se za cudo predomisli te ostane Kakav jadnik

  • jofi 25.04.2012.

    idi idi barcelona se raspada,a je duso i trajala cijelih 5 godina hahaha

  • mario 047 25.04.2012.

    Pravi vrhunski trener postaješ kroz godine rada u klubovima, gdje si usput unaprijedio tu istu ekipu i ostavio svoj potpis da svi znaju da je to tvoja igra.Pep je do sada vodio jedino Barcelona B pa da bi dokazao svoje trenerske kvalitete trebao bi voditi slabiju ekipu i s njom ostvariti rezultat(npr.Bielsa u Bilbao)

Komentiraj...
Vidi sve komentare