To je to što me zanima!

Pepe kao Adriano: Nemam se želje vratiti nogometu

Ne budem li osjetio želju za povratkom nogometu, naći ću neki drugi posao, najavio je u Marci Pepe, negativni junak dvoboja Reala i Getafea
Vidi originalni članak

Ružan start Realova braniča ne silazi s novinskih naslovnica u Španjolskoj. Ovoga puta oglasio se i Pepe izrazivši žaljenje za svoj start.
- Gledao sam snimku i mogu reći da ne prepoznajem sam sebe. Poludio sam, to nisam ja - kaže Pepe.
Brazilac s portugalskom putovnicom ide toliko daleko da najavljuje prekid karijere, slično kao Adriano prije desetak dana.
- Nemam više želje za nogometom. Ovo su mi svakako najgori dani u životu. Najgora kazna je ovo što sada proživljavam. Ne vratim li želju za povratkom na travnjake, radit ću nešto drugo u životu - priča Pepe.
Koliko je start bio ružan dovoljno govori i prigovor njegova vratara.
- Pepe, ti si potpuno lud . vikao je na njega Casillas.
Portugalski reprezentativac se ispričao nakon utakmice, no bez obzira na kajanje čeka ga teška kazna španjolskog nogometnog saveza. Bez obzira što odlučio Pepe, kazna će vjerojatno biti takva da ove sezone više neće morati oblačiti dres "kraljevskog" kluba.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nogometas05 23.04.2009.

    Kakav si ti idiot...

  • bosnia_80 23.04.2009.

    zanimljivo, čime će se kasnije baviti??kakvo je to pitanje? ko kaže da će se i bilo čime baviti, osim uživanjem....kad već SADA ima desetak miliona eura na računu...Do kraja života (a sad je jako mlad) može besposličariti, uživati u putovanjima po svijetu, kupovati nekretnine i pokretnine.. i na kraju će novca ostati i njegovim unucima i praunucima! ja bih se prije zapitao nesto suprotno, GDJE NOGOMETAŠI NALAZE SNAGU I VOLJU DA I DALJE TRENIRAJU I ODRIČU SE MNOGOČEGA kad već sa svojih dvdesetak ili tridesetak godina imaju toliko novca kojeg za života (ako nisu bezobzirni rasipnici) ne mogu ni potrošiti ???? npr.običan građanin bi morao čitav radni vijek radit (40godina), i svaki mjesec ostavljat 2000eura na stranu..da bi u starost imao ušteđenih 1000000eura! a pitanje je koliko ljudi pored obaveza za hranu, komunalije, školovanje djece.. moze odvojit na stranu i 100eura mjesečno?

  • marko00 23.04.2009.

    neka se ni ne vraća, idi se bavi mesom mesaru jedan, ovakim de.i.ima nije mjesto u sportu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare