To je to što me zanima!

Peras o teškoj pobjedi: Nikako nisam zadovoljan ovom igrom

Košarka je puno kompliciranija stvar nego što izgleda. Jednostavno igrali smo loše i nepovezano, bilo je puno 'silovanja' u napadu, lošeg čitanja njihovih napada...
Vidi originalni članak

Pripremni turnir u zagrebačkoj Areni posljednja je prilika za uigravanje hrvatske košarkaške reprezentacije pred Europsko prvenstvo koje starta 5. rujna utakmicom protiv Slovenije. Hrvatsku u tri dana očekuju utakmice protiv Estonije, BiH te Izraela, a već na današnjoj utakmici protiv Estonaca bilo je vidljivo kako momčad koju vodi Velimir Perasović nije na optimalnom nivou. Završilo je samo plus tri, a Estonci su imali i šut za izjednačenje. 

- Bila je to jedna čudna utakmica s ekipom koja igra atipično. Nije bilo lako, ali na kraju smo zasluženo pobijedili. Imamo još dvije utakmice i siguran sam da će do početka prvenstva sve biti na svom mjestu - rekao je za HRT nakon utakmice Krunoslav Simon, a na njega se nadovezao i izbornik Velimir Perasović koji je istaknuo da nije zadovoljan:

'Košarka je puno kompliciranija stvar nego što izgleda'

- Košarka je puno kompliciranija stvar nego što izgleda. Jednostavno, igrali smo loše i nepovezano, bilo je puno 'silovanja' u napadu, lošeg čitanja njihovih napada. Pobjeda je teška, ali bitno je da smo pobijedili. Oni igraju s pet igrača koji pucaju trice i naši visoki igrači su se tu malo lošije snalazili. Nakon ovakve utakmice sigurno nismo zadovoljni, ali popravit ćemo ono što trebamo popraviti - rekao je Perasović pa se okrenuo sutrašnjem okršaju s BiH:

- BiH je nezgodan protivnik koji igra čvrsto i nadam se da ćemo biti bolji nego danas - kratko je završio hrvatski izbornik

Idi na 24sata

Komentari 24

  • ministar obrane 27.08.2015.

    prema kladionica HR zauzima 6. mjesto na euru s koeficijenrom 15/1. potpuno relno, iako su litvanci i grci ispred nas, a ako se sretnemo mogli bi ih skinut za polufinale. ipak srb, fra, esp su jedan nivo vise u svakom segmentu igre ispred HR. dobri smo!

  • JerkoMatković 26.08.2015.

    Hezonja pojma nema sto tvrdim od pocetka priprema...nafurani klinac koji uvijek zasere napad...

  • fantazist 26.08.2015.

    Još su pripreme. Bit će to dobro kada turnir krene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare