To je to što me zanima!

Peras: Oduzeli nam naslov; Odluka o žalbi je u utorak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Cibona je uložila žalbu na koš koji je zabio Dušan Kecman donijevši Partizanu naslov. Iz Cibone tvrde da je nekoliko igrača s klupe bilo u terenu
Vidi originalni članak

Klupa Cibone morala je dobiti tehničku pogrešku, čime bi Partizan imao dva slobodna bacanja i loptu sa strane, temelj je žalbe koju je podnijela Cibona o spornih 0.6 sekundi i košu Dušana Kecmana.
- Kecmanu su prekasno počeli mjeriti vrijeme. Oštećeni smo, oduzeli su nam naslov! Malo je izgleda da se utakmica ponovi. Pa Partizan bi odmah zaprijetio istupanjem iz lige, a mi smo ti koji bismo to trebali napraviti - rekao je trener Cibone Velimir Perasović za VL.
Dramatični finale NLB lige između Cibone i Partizana u prepunoj Areni Zagreb odlučilo je zadnjih 0.6 sekundi. Cibonin Bogdanović zabio je tricu. Svi su mislili da je gotovo. Na parket je ušla Cibonina klupa uključujući i Marina Rozića u 'civilu' i zajedno s igračima slavila pobjedu. Za to vrijeme lopta je došla do Kecmana koji je ubacio koš s pola terena. Cibonino slavlje ubrzo se pretvorilo u šoki i nevjericu. Partizan na žalbu odgovara da je Cibonina klupa u slučaju poništenog koša trebala dobiti više tehničkih pogrešaka što bi značilo i više slobodnih bacanja. Vodstvo lige o žalbi Cibone odlučuje u utorak.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • skovran 26.04.2010.

    Ljudi, pa kako vi ne vidite o cemu se radi. Tu se svađate nepotrebno. Normalno da navijaci jedne i druge strane žele pobjedu. Inace nisam fan košarke, nit sam fan jedne od momčadi, ali ako je Cibona imala skoro cjelu momčad u terenu, igra mora bit prekinuta i trebalo je dosudit tehničku Ciboni. Drugim riječima, koš nije regularan. TO je kao da u hokeju jedni zabe gol i slave. A drugi uzmu pak i zabiju dok ovi slave.. Pa daj se ljudi unormalite.. Nikakvo navijanje, samo fair play.

  • Scully_fiume 26.04.2010.

    a dobro u buduce ce znati da se utakmica igra DO KRAJA i uzet ce svako svog i mirna bosna

  • Baki 26.04.2010.

    kako je jadna ovo cibona pa čiji su igrači bili u terenu?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare