To je to što me zanima!

Perez Ivanu Kelavi: Ti mladiću možeš u Real kad god poželiš!

Fiorentino Perez nakon pobjede Reala protiv Dinama u 5. kolu Lige prvaka došao je pred Dinamovu svlačionicu, pišu Sportske novosti. Kelava ga nije odmah prepoznao
Vidi originalni članak

Ivan Kelava u prvoj je utakmici čuda branio nogometašima Reala, u drugoj na Santiago Bernabeuu dobio je šest komada. Sportske novosti pišu da je Kelavi nakon utakmice pred svlačionicom prišao predsjednik Reala Florentino Perez.

- Da, tako je bilo. Ali "off the record". Zašto? Pa da ne ispadne da se hvalim - rekao je Kelava, prenose SN.

No ispričao je Dinamov golman što je to bilo pred svlačionicom.

- Prišao mi je gospodin i čestitao mi. U prvi mah nisam znao tko je. No onda sam shvatio da je to predsjednik Reala. Pružio mi je ruku, potapšao me po ramenu i rekao: "Ti mladiću možeš doći u Real kad god poželi" - priča Kelava.

<<< Izvorni članak pročitajte OVDJE >>>

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Leandro_1 25.11.2011.

    Kelava - odličan golman. Pravi golman je kao Kelava koji obrani nesto neobranjivo na tekmi a ne samo ono sto je standarno i normalno da obrani, golman koji skida zicere kao kelava to je za mene golman. Bravo Kelava - ti ces sigurno jednog dana braniti u nekom velikom svjetskom klubu. Mi smo uz tebe Kelava - samo nastavi tako i smijesi ti se vsela budučnost.

  • erosonogsvijeta 24.11.2011.

    nezna pratit igru ,pretezak je, ne zna ispucavati,izlazci na centarsuteve su mu slab,i stalno boksa loptu i na vecini kornera "pliva"...solidan golman koji ce postici solidnu karijeru ... nista vise od toga

  • user_102927 24.11.2011.

    Kelava je pretezak, a Dinamo nije fizicki spreman za takve utakmice!!!!!!!! Kad je neki igrac Dinama ostao sat ili dva poslje treninga pucati loptu a tako rade zvijezde, ne padne im sa marsa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare