To je to što me zanima!

Perica zabio kod Torina: Njegov gol proslavljen je - dvostruko...

SVAKI NA SVOJU STRANU Duvan Zapata koji je odradio većinu posla krenuo je lijevo slaviti sa suigračem, a Perica koji je utjerao loptu u mrežu iz neposredne blizine otišao je sam desno
Vidi originalni članak

Torino i Udinese podijelili su bodove na Olimpicu. Završilo je 2-2, a gosti su propustili dva gola prednosti. Dobro za hrvatski nogomet je to što je Stipe Perica zabio svoj četvrti gol ove sezone u Serie A.

Andrija Balić i dalje čeka na svoje minute u dresu Udinesea.

VIDEO

Golom Jankta poveli su gosti u 50. minuti, a u 68. gol postiže i Stipe Perica. Zanimljivo, ovdje su viđene dvije proslave gola - Duvan Zapata koji je odradio većinu posla krenuo je lijevo slaviti sa suigračem, a Perica koji je utjerao loptu u mrežu iz neposredne blizine otišao je sam desno.

Inače, Perica je već zabio Torinu na ovom stadionu prije dvije godine.

No, 'granata' se vratila golovima Morettija u 70., a u 83. najbolji talijanski napadač Andrea Belotti zabija svoj 23. gol u sezoni i donosi svom klubu bod. Belotti se ovim golom izjednačio sa Džekom na listi strijelaca na prvom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mandrillost 02.04.2017.

    Duje Chep mora igrati jer ima klauzulu dok igraci poput Perice,Santinija ne mogu ni pod razno!!! Zivjela nasa HR privatna repka!!!

  • Kazimierz Kozlowski 02.04.2017.

    Evo gledam,,Pasalic strijelac,a Milic igra odlicno,borbeni oba dvojica,fizicki ,trkaci,spremni,a ne mogu u reprezentaciju,steta.

  • komentator__Luka 02.04.2017.

    otišao je na desno jer ga je bacilo na desno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare