To je to što me zanima!

Perišić će biti čudo: Lukav je i jak poput Aljoše Asanovića...

Magazin World Soccer piše da Ivan Perišić, veznjak Club Bruggea jako podsjeća na sunarodnjaka Aljošu Asanovića. Lukav je, psihički jak i pronalazi sjajna rješenja
Vidi originalni članak

Elegantni, 21-godišnji ofenzivni veznjak Club Bruggea jako podsjeća na sunarodnjaka Aljošu Asanovića. Pronalazi fantastična rješenja u pokretu, lukav je i psihički vrlo jak, stoji u članku u World Socceru o našem Ivanu Perišiću, kojem prognoziraju svijetlu budućnost i mjesto vođe reprezentacije.

Prema njima, Ivan je nogometaš koji će najviše napraviti od svih hrvatskih talenata.Najbolji nogometaši u idućim godinama, prema njima, trebali bi biti Mario Balotelli, Nani, Cesc Fabregas, Gareth Bale, Neymar i “klinac” Borussije Dortmund Mario Gotze.

Već na prvi pogled jasno je da za to i ne treba biti baš previše vidovit, a činjenica je da su ti momci, iako su jedva prešli dvadesetu, već danas ključni igrači svojih klubova.

Ako se ostvare njihove prognoze, Englezima se uskoro crno piše. Imaju Jacka Wilsherea, fantastičnoga mladog nogometaša Arsenala, a ostali nisu vrijedni spomena.

Pjanić jedan od najboljih mladih igrača svijeta

Magazin World Soccer tvrdi da BiH nema razloga za brigu dok ima Miralema Pjanića. Već je sad, tvrde, jedan od najboljih mladih igrača svijeta. Otprilike iste riječi upotrijebili su i za Stevana Jovetića, ozlijeđenog veznjaka Fiorentine i crnogorske reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • xyzxyz 28.12.2010.

    Pokazao je svu svoju moć protiv Dinama. Nije ga se vidjelo na terenu...

  • ciLa 28.12.2010.

    Da ,da dobar je čak i odličan....

  • JAX 28.12.2010.

    Ali glavno da Hajduku je bio višak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare