To je to što me zanima!

Perišić i Brozović dobili šefa? 'Marcelino novi trener Intera'

Pojedini španjolski i talijanski mediji u nedjelju su objavili kako će donedavni trener španjolskog Villarreala Marcelino García preuzeti vruću klupu milanskog Intera
Vidi originalni članak

Bivši trener španjolskog Villarreala Marcelino García (51) novi je trener milanskog Intera za kojeg igraju hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović, tvrde u nedjelju španjolski i talijanski mediji pozivajući se na osobe iz pregovora.

Nakon slabih rezultata Inter je prije pet dana dao otkaz Franku De Boeru, a García je bez kluba od kolovoza kada je napustio Villarreal s kojim je prošle sezone zauzeo četvrto mjesto u Španjolskoj. To bi mu trebao biti prvi posao u inozemstvu. Ranije je vodio Sporting, Recreativo, Racing Santander, Zaragozu, Sevillu i Villarreal.

Španjolski sportski dnevnik Marca napominje da bi transfer mogao biti služben tijekom dana u nedjelju, a talijanski mediji tvrde da će potpisati ugovor do ljeta 2019. Inter je objavio tek kako će službena objava o treneru biti poznata u idućih 48 sati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • The Godfather 06.11.2016.

    Iskreno, ne vidim tko im u ovom trenutku može pomoći. Još od 2010. i Mouovog odlaska Inter pruža prosječne partije uz povremene bljeskove, i njihovoj se dugogodišnjoj krizi ne nazire kraj. Perišiću, bježi što prije, kao što je i Kova napustio posrnulog velikana i trenutno proživljava najbolje dane u karijeri, a ni za tebe ponuda neće manjkati.

  • Francesco_Totti 06.11.2016.

    Pioli.

  • Compton 06.11.2016.

    Interu nebi pomogli Pep, Klopp, Simeone, Ferguson da svi zajedno sjednu na klupu.. Tu je problem očito puno dublji

Komentiraj...
Vidi sve komentare