To je to što me zanima!

Perišić odlazi iz Dortmunda?! 'Dosta mi je klupe u Borussiji'

Ivan je dao gol u nadoknadi susreta protiv Hannovera, u kome je njegova Borussija na domaćem terenu slavila 3-1. Gol nije nimalo popravio njegovo loše raspoloženje
Vidi originalni članak

Ivan Perišić već dugo je u nemilosti trenera Jürgena Kloppa, mjesecima minute dobiva 'na kapaljku', baš kao i na zadnjem ogledu protiv Hannovera, kada je ušao s klupe u 87. minuti umjesto Kagawe i zabio za 3-1.

- Sretan sam zbog gola i pobjede, ali sve ostalo je prava katastrofa. U zadnja tri mjeseca ulazim s klupe, dobijam maksimalno 10, 20 minuta i ne znam što više trebam napraviti da izborim bolji status. Treniram dobro, trudim se, pokušavam - kazao je Perišić, koji se jučer priključio pripremama reprezentacije uoči ogleda sa Šveđanima.

- Iskreno, u zadnje me vrijeme jedino okupljanja reprezentacije raduju. Nisam mogao ni sanjati da će se situacija u Dortmundu po mene ovako loše razvijati.

Borussija je prva na ljestvici Bundeslige sa četiri boda ispred najvećeg konkurenta Bayerna, sedam utakmica zaredom su pobijedili...

- Sve je to istina, kao što je istina i da se momčad koja pobjeđuje ne mijenja. No mi ne igramo dobro. Već dugo nismo na svom nivou, nekoliko zadnjih kola se provlačimo i samo je pitanje do kada će to potrajati - tvrdi Perišić, koji ne krije nezadovoljstvo i mogućnost da na ljeto promijeni sredinu.

- Kad vidim tko sve igra, nikako ne mogu biti zadovoljan. Sada nisam u poziciji bilo što mijenjati, moram izgurati još ova dva mjeseca i spremiti se za Euro. Nakon toga ću porazgovarati s trenerom, menadžerom i čelnicima kluba jer nemam namjeru sjediti na klupi. Situacija se ne razvija onako kako sam planirao kad sam dolazio u Dortmund i sigurno neću prekriženih ruku sjediti i čekati. Uvijek sam birao sredine u kojima sam igrao i napredovao, nemam namjeru stati u 23. godini. Pogotovo ne sada, kada me čeka prvo veliko reprezentativno natjecanje, na kojem želim igrati i dati svoj doprinos - zaključio je Perišić.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • LEGOS 28.02.2012.

    perisic je po meni nakon modrića najtalentiraniji u našoj repki, ali perisic mora znat da nije doveden u borussiju da bude konstantan vec da ga nakon eura prodaju po duploj cijeni

  • 11 BILI 28.02.2012.

    trcao si za novcem i vecim klubom. moj perisicu bolji je biti prvi na selu nego zadnji u gradu da si ostao u belgiji sigurno bi igrao, ekonomski si isto dobro imao.

  • Markoviču Jedi Govna 28.02.2012.

    Haha puno mu je trebalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare