To je to što me zanima!

Perišić se vraća u Hajduk, Ivica i Ivica ljudi od struke

Novi sportski direktor Hajduka bit će Ivica Mornar, savjetnik Uprave za struku već je postao Ivica Šurjak, a na travnjaku bi mogao biti Ivan Perišić
Vidi originalni članak

Bit će smjena, ali o imenima još ne bi govorio, najavio je prije nekoliko dana v. d. predsjednika Hajduka Joško Svaguša. Nije govorio o imenima, ali brzo su prva imena odnekud 'iscurila'. Nakon što je doveo uglednog stranog trenera (Reja) i dva velika pojačanja (Anas i Ahmad), Svaguša je počeo riješavati i struku. Ivica Šurjak se vratio, a novo lice u poljudskim hodnicima bit će novi sportski direktor Ivica Mornar. Bivši reprezentativac Hrvatske i napadač koji je igrao u svim ligama 'petice' osim talijanske ima A licencu i može sjediti na klupi, ima dovoljno veza i poznanstava. A, za razliku od nekih drugih, nema mrlja iz prošlosti. Iko Buljan i Fiorentini uskoro će biti Hajdukova prošlost, a Mornar i Šurjak, dvojica Ivica, budućnost.
Prvi Mornarov potez, prema nekim izvorima, bit će vraćanje 20-godišnjeg Ivana Perišića na Poljud. Talentirani ofenzivni veznjak otišao je iz Hajduka prije dvije godine i u međuvremenu igrao za drugu momčad Sochauxa te belgijski Roeselare. Sad se vratio u Francusku i čeka novi odlazak. Željeli su ga Hertha, HSV i Borussia, no nije završio u Bundesligi. Kako na njega u Sochauxu ne računaju, najizglednija opcija je povratak u matični klub. Ima ugovor još godinu dana, no varijante postoje, a zagovornici ovog posla su i Mornar i Perišić i igračev menadžer Martić. Vremena ima do 31. kolovoza, a Perišićeva cijena po Transfermarktu je milijun eura.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_34983 21.08.2009.

    AKO HAJDUK VRAĆA TOG PREBJEGA, ONA JE I MORALNO NA DNU!!!!!

  • user_34983 21.08.2009.

    miliju eura mu je cijena. a kako se to uopće može znati kad se nitko ne nadmeće da ga kupi. VAN S TIM PERIŠIĆEM!!!!!!!

  • user_34983 21.08.2009.

    kad je odigra sjajnu polusezonu kako ga to nitko ne želi. već par mjeseci ga njegov menadžer uvaljuje hajduku uz par novinskih plaćenih oglasa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare