To je to što me zanima!

Perišić složio nogometni stroj: Vješt kao CR, dribla kao Messi

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić je za Uefa.tv složio svoj nogometni stroj. Perijin idealni nogometaš driblao bi kao Messi, kontrolirao loptu kao Ronaldo i imao pregled igre kao Kevin De Bruyne...
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac i krilni napadač milanskog Intera Ivan Perišić je za Uefa.tv složio svoj 'nogometni stroj'. Spojio je sve najbolje kvalitete trenutnih 'vladajućih' u svijetu nogometa i napravio pravo čudovište.

Perijin idealni nogometaš tako bi na primjer slobodnjake pucao kao danski reprezentativac Christian Eriksen te bi imao viziju igre kao Cityjev Kevin De Bruyne.

MARADONA 'OPRAO' MESSIJA: 'Vođa ne može biti onaj tko 20 puta prije utakmice ide na WC'

U završnicama bi reagirao kao Eriksenov suigrač iz kluba Harry Kane, a driblao bi kao jedan od najboljih nogometaša općenito - Lionel Messi.

Kada bi pucao glavom, radio bi to kao stoper Real Madrida Sergio Ramos, a kada bi trebalo oduzeti loptu, opet kao jedan 'Madriđanin' - Casemiro.

I za kraj, što se tiče vještine s loptom, Perišiću se najviše sviđa - Cristiano Ronaldo.

Zaista je ukomponirao najbolje od najboljih i strah nas je zamisliti kako bi izgledao jedan nogometaš sa svim ovim vrhunskim kvalitetama, međutim, zanimljivo je da niti u jednom polju nije odabrao najboljeg nogometaša svijeta prošle sezone i suigrača iz reprezentacije Luku Modrića.

Video možete pogledati >>>OVDJE<<<.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kovac7 14.10.2018.

    Najbolji je c r 7 i njega imas i top si

  • mrTrobec 13.10.2018.

    Modrić je najbolji lažni svjedok

  • mrTrobec 13.10.2018.

    Pokvarenjak vudi se na slici kado drži protivnika za dres,Manđo mu je u tim stvarima do koljena

Komentiraj...
Vidi sve komentare