To je to što me zanima!

Bivši izbornici rame uz rame: Bilić i Čačić u društvu, Perišić na tribini, došao je i Niko Kovač

U društvu su se našli bivši izbornici, Slaven Bilić i Ante Čačić. Stigao je, pak, i treći nekadašnji izbornik Niko Kovač kojega je ugostio predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić
Vidi originalni članak

Bez obzira na težak poraz od Austrije u Gradskom vrtu, pune su poljudske tribine dočekale Hrvatsku u novom ispitu. Jer, u Split su stigli svjetski prvaci Francuzi.

Poljudske tribine ispunilo je oko 33 tisuće navijača, a poznata nogometna lica ispunila su VIP ložu. Iz nje suigrače bodri Ivan Perišić, novi igrač Tottenhama, koji zbog ozljede nije mogao biti na raspolaganju za ovu lipanjsku akciju.

Jedan do drugoga našli su se bivši izbornici, Slaven Bilić i Ante Čačić. Stigao je, pak, i treći nekadašnji izbornik Niko Kovač kojega je ugostio predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić.

Kamere su uhvatile i navijače koji su, čini se, zamijenili Bačvice sa stadionom...

ZA NAJEŽITI SE Navijači odali počast Francuzu u kojem je kucalo hrabro hrvatsko srce: Heroji se ne zaboravljaju OBITELJSKA TRAGEDIJA Emotivan stisak izbornika prije utakmice: Daliću i Deschampsu očevi su preminuli na isti dan VELIKA POČAST Navijači dočekali Modrićev 150. nastup u dresu 'vatrenih': Ti si naš kapetan, mi smo tvoja Luka

S druge strane, hrvatski kapetan Luka Modrić protiv Francuske je upisao 150. nastup za Hrvatsku. Poljud mu je pripremio posebnu koreografiju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • p189 06.06.2022.

    Grebu se tko ce umjesto Dalica na klupu

Komentiraj...
Vidi sve komentare