To je to što me zanima!

Perišić zabija kao na traci: To smo htjeli uoči SP-a u Rusiji!

Priča u Veroni bila je gotova u 61. minuti kada je svoj 11. gol u Serie A postigao Ivan Perišić. I to nakon predivne malonogometne akcije gosta. Asistent je bio Rafinha
Vidi originalni članak

Inter je u sklopu 34. kola talijanske Serie A gostovao kod Chieva iz Verone i slavio s 2-1. 'Nerazzurri' su kod 'letećih magaraca' stigli nakon remija s Atalantom i velike pobjede 4-0 protiv Cagliarija, a bila je ovo utakmica u kojoj je momčad Lucijana Spallettija morala uzeti tri boda pod svaku cijenu.

Bitku s Lazijem za Ligu prvaka na životu je održao Mauro Icardi 26. golom u sezoni u 52. minuti. Razlika milanskog i rimskog kluba još uvijek je samo jedan bod nakon što je Lazio razbio Sampdoriju 4-0 tako da će zadnja četiri kola biti vrlo napeta. A ako će biti potrebe - četvrti sudionik Lige prvaka odlučivat će se upravo između ova dva kluba u posljednjem kolu na mitskom Olimpicu kada Lazio dočekuje Inter.

Priča u Veroni bila je gotova devet minuta kasnije kada je svoj 11. gol u Serie A postigao Ivan Perišić. I to nakon predivne malonogometne akcije gosta. Asistent je bio Rafinha, koji je sjajno osjetio Perišića i poslužio ga kao na pladnju.

>> VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE.

 

Hrvatski reprezentativac zabio je svoj četvrti gol u zadnjih šest utakmica, a ima i tri asistencije. Ukupno, to je 11 golova u sezoni i devet asistencija. Takvog Perišića htjeli smo i trebali uoči nadolazećeg Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Igru je napustio u 89. minuti kad ga je zamijenio Candreva. Do kraja susreta Chievo je uspio smanjiti na konačnih 2-1 preko Stepinskog.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • nijetebriga 22.04.2018.

    U klubu zabija ko na traci u reprezentaciji posti ko na traci.

  • sve u 16 22.04.2018.

    Toliko o tome da je Rebic(jako prosjecan igrac) ispred Perisica...😂😂😂

  • Hrco14 22.04.2018.

    Bas mi je drago,takvog Perisica trebamo i u Rusiji gledat,iako poznajući njega on svako bitno natjecanje dao sve od sebe na terenu za repku i bude jedan od najboljih igrača....e sad što se tiče ostalog dijela ekipe pomalo me hvata nervoza..za golmana definitivno Kalinić,brani izvrsno u Belgiji,ispred Subašića koji ove sezone čini mi se nije pronašao pravu formu,ali mu se prednost daje zbog iskustva....obrana nam i nije tako loša kao što se priča i govori,stoperi bi trebali bit ako nebude ozlijeda Lovren i Vida,Lovren zato sto igra sjajno siguran je i ne grijesi,kiksevi su proslost i nedogadaju se,Kloop mu vjeruje i ove sezone Liverpool ima samo 1 poraz kad je Lovren nastupio....Vida bez obzira na trenutno stanje u klubu uvijek ostavi srce na terenu,izrazito snazan i mocan te zadnjih 2 godine usudio bih se reći ponajboljih hrvatski reperezentativac....desni bek nema dvojbe to je Vrsaljko,odlicni centarsutevi,u Atleticu nerijetko asistira,lijevi bek je kritičan ali sto se mene tice nakon danasnjeg derbija sam totalno siguran u Sosu,ima tehniku,brzinu,centarsut,izrazito polivalentan,kudikamo bolje rjesenje nego Strinic i Pivaric,jer igra u kontinuitetu jedino sto je neiskusan i to bi moglo presudit da neigra iako drzim do toga da ako ode na Sp da ce nas sve pozitivno iznenadit.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare