To je to što me zanima!

Perišić završio na razuzdanom tulumu Lukakua i 'popio' kaznu

Na rođendanskoj zabavi Belgijca karabinjeri su zatekli 24 ljudi, među kojima i trojicu suigrača iz Intera. U klubu nisu bili obaviješteni o tome, ali čini se kako neće dodatno kažnjavati svoje nogometaše
Vidi originalni članak

Novi talijanski prvak Inter u srijedu je pobijedio Romu 3-1 u 36. kolu Serie A i nastavio pobjednički niz. Posljednji je gol u 90. minuti zabio Romelu Lukaku koji baš u četvrtak slavi 28. rođendan. Pa je, bez znanja kluba, priredio razuzdanu rođendansku zabavu.

Na njoj su, u hotelu The Square Milano Duomo, bila trojica njegovih suigrača, Marokanac Achraf Hakimi (22), Englez Ashley Young (35) i - Hrvat Ivan Perišić (32), piše Corriere della Sera.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Perišić na balotama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Karabinjeri su upali na zabavu na poziv jedne osobe bliske talijanskoj influencerici, televizijskoj voditeljici koju su mediji zadnjih tjedana povezivali s jednim nogometašem. Na tulumu su zatekli 24 ljudi.

Kazne su dobili direktor hotela i sva četvorica nogometaša koja su prekršila anti-korona mjere. Već u subotu "nerazzurre" očekuje derbi protiv Juventusa. Iako je titula u džepu, jako im je bitan jer radi se o jednom od najvećih utakmica u Italiji, a Juveu visi Liga prvaka. Ipak, nestašna četvorka ne bi trebala biti dodatno kažnjena od strane kluba.

U pobjedi nad Romom jedan gol prvi gol zabio je Marcelo Brozović i proslavio ga u stilu bacanja bombe (čiji emotikon ima istetoviran na vratu), a jedan je dodao i Matías Vecino. Nakon Juvea, Inter će šampionsku sezonu zaključiti domaćom utakmicom protiv Udinesea.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Pravila Igre 14.05.2021.

    Zabranjeno je okupljanje više od jednog čovjeka u grupi, smrt streljanjem na licu mjesta.

  • Krušo Hagur 13.05.2021.

    Dobro nisu Brozovića kaznili zbog "prozivanja na bombardiranje" ili tako nešto hahaha. Nego, sigurno ovaj Lukaku nema 45 godina? Jer tako izgleda.

  • smrekovaca 13.05.2021.

    kuća časti zabolite

Komentiraj...
Vidi sve komentare