To je to što me zanima!

Perković je 'pokorila' i Zurich: Konkurentice joj nisu ni blizu...

Do kraja sezone preostao joj je još samo jedan nastup, u utorak pred vlastitom publikom u Zagrebu, na Memorijalu Borisa Hanžekovića gdje će u slučaju pobjede kompletirati savršenu sezonu
Vidi originalni članak

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković pobjednički je zaključila svoj nastup u ovogodišnjoj "Dijamantnoj ligi" slavivši i na završnici u Zurichu, nakon osvojenih naslova europske prvakinje i olimpijske pobjednice Perković je niski uspjeha u 2016. pridodala i pobjede na svih sedam mitinga "Dijamantne lige", a za pobjedu u Zurichu bacila je odličnih 68.44 metara.

Koliko je Perković bila dominantna u Zurichu pokazuje i podatak kako je svaki od njezina četiri ispravna hica bio bolji od konkurentica, u prvoj je seriji bacila 64.23m, u drugoj 66.57m, u četvrtoj 67.98m, da bi u posljednjoj, šestoj disk odletio do 68.44m.

Drugo mjesto zauzela je Francuskinja Melina Robert-Michon sa 63.91m, a treće Kubanka Denia Caballero sa 62.80m.  

Perković je tako peti puta zaredom osvojila naslov pobjednice "Dijamantne lige", a ove je godine osvojila maksimalnih 80 bodova. Do kraja sezone preostao joj je još samo jedan nastup, u utorak pred vlastitom publikom u Zagrebu, na Memorijalu Borisa Hanžekovića gdje će u slučaju pobjede kompletirati savršenu sezonu. 

Drugo mjesto u "Dijamantnoj ligi" zauzela je Robert-Michon sa 28 bodova, a treće Caballero sa 24.

REZULTATI:
1. SANDRA PERKOVIĆ (HRV)       68.44m 
2. Melina Robert-Michon (Fra)  63.91
3. Denia Caballero (Kuba)      62.80  
4. Julia Fischer (Njem)        61.80  
5. Nadine Mueller (Njem)       60.09 

KONALNI REDOSLIJED "DIJAMANTNE LIGE":
1. SANDRA PERKOVIĆ (HRV)       80 bodova 
2. Melina Robert-Michon (Fra)  28
3. Denia Caballero (Kuba)      24  
Idi na 24sata

Komentari 25

  • BAN 1 03.09.2016.

    Nebitan sport a ona jos nebitnija kad je sa tircinom zajedno!

  • nikluk20 02.09.2016.

    dobro dođe uz saborsku plaću sve ovo šta je osvojila....:P

  • linoladica 02.09.2016.

    Sandra je ludilo. Na žalost, postići će najveću slavu u Hrvatskoj kad se umirovi kao i Janica. Tek tad ćemo shvatiti, što smo imali! A mnogi misle da je ženi lako nizati ove uspjehe. Čim je žensko manje se cijeni. Da imamo muškarca takvog atletičara, već bi mu i spomenik bio dignut na Trgu bana Jelačića. Ova zemlja voli samo osobe muškog spola. Kako su onu jadnu Blanku Vlašić gamad napala, samo što se zahvalila Bogu, došlo mi da povraćam deset dana. Nisam se uspjela pravo ni veseliti zbog nje, kad vidiš koliko idiota kola uokolo zavidnih na uspješnu ženu. Tog nema ni u Rusiji, Litvi, Estoniji itd.. You name it

Komentiraj...
Vidi sve komentare