To je to što me zanima!

PES simulacija finala LP-a: Barca slavi, Henry zabija

ROONEY TRAGIČAR: Simulirali smo finale na PlayStationu, Henry je donio trofej Barceloni, Rooney promašio zicer u zadnjim sekundama
Vidi originalni članak

Leo Messi je sjajno probio desnu stranu, projurio po boku i ubacio odličnu loptu u sredinu. Iniesta je bio najviši u skoku, tukao glavom prema golu, ali Van der Saar je refleksno branio. Lopta se odbila do Thierryja Henryja, koji nije propustio izvrsnu priliku i u 47. minuti doveo Barceloni u vodstvo. Do kraja je Manchester pokušavao izjednačiti, ali se rezultat nije mijenjao. Kad je United zapucao i zadnju šansu u sudačkoj nadoknadi, počelo je veliko slavlje Barce.
Tako je finale Lige prvaka simulirala najpopularnija svjetska nogometna igrica “Pro Evolution Soccer”. Na PlayStationu 3 se doista igrala vrlo zanimljiva utakmica, a Machester je propustio veliku priliku za izjednačenje u nadoknadi. Posljednje sekunde su isticale, Wayne Rooney je izašao sam pred Barcelonin gol, no promašio je cijeli okvir.
Utakmica je bila prilično izjednačena i prema posjedu lopte i prema broju udaraca na gol. Barca je imala sedam udaraca u okvir, Manchester United jedan manje. Najbolji igrač finala bio Andres Iniesta.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • slavkecZg 27.05.2009.

    trbek, kobilo, PES je oduvijek najbolja i najpopularnija nogometna simulacija, a FIFU igraju deca..

  • trbek 27.05.2009.

    odkad je PES najpopularnija nogometna igrica...??? FIFA rulzzz!!

  • appice 27.05.2009.

    Što sve novinari ne rade ne bi li popunili novine

Komentiraj...
Vidi sve komentare