To je to što me zanima!

Pešić mijenja Šegu: Ovo mi je najveća čast, spreman sam

Mladog Ivana Pešića prije manje od dvije godine u Mađarskoj su ga huligani izboli nožem te je ostao bez bubrega. Protiv Argentine je u konkurenciji za prvog golmana
Vidi originalni članak

Hrvatski golmani zadnjih su dana, nažalost, bili glavna tema. Protiv Srbije nisu briljirali, protiv Danske gotovo da ni nisu došli na utakmicu. I nešto se moralo mijenjati.

- Promijenit ćemo jednog golmana, ali ne znamo još kojeg - najavio je trener golmana Vlado Šola jutro nakon Danske.

Alilović i Šego međusobno su se dogovarali i odlučili da Mirko ide dalje, a Šego seli na tribinu. U kombinaciji s dosad trećim golmanom, 21-godišnjim Ivanom Pešićem.

- Osjećam se dobro, spreman sam, dobro sam trenirao svih ovih dana. Eto, ukazala se prilika i nadam se da ću je iskoristiti. Ovo je najveća čast i nešto najljepše što se sportašu može dogoditi - rekao je mladi Senjanin, koji je prije nešto manje od dvije godine vodio borbu za život.

U klubu u Mađarskoj huligani su ga izboli nožem, ostao je bez bubrega, ali vratio se rukometu. I u reprezentaciju, što je poseban uspjeh.

- Dobro sam se oporavio nakon toga, normalno treniram i zaista je sjajan osjećaj u tako kratkom roku doći do reprezentacije. Hvala izborniku što mi je ukazao povjerenje i sad treba dobro zapeti i iskoristiti šansu - kaže Pešić.

Iz stožera su najavili da postoji mogućnost da Ivan i počne utakmicu protiv Argentine (subota, 18.15 sati).

- Argentinci nisu loši, gledao sam ih dvije utakmice i igraju jako dobro. Ali mi samo moramo dobro ući u utakmicu, biti koncentrirani i vjerujem da neće biti nikakvih problema - optimističan je Pešić.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Međugorje 23.01.2011.

    i tebe izbusiše svedani,,,sta je reci pesaa

  • monstrum1920 22.01.2011.

    šego ili ne šego isto ostaneš trudan

  • JosipJuričić 22.01.2011.

    maaa branit ce dobro...idem hrvatska....

Komentiraj...
Vidi sve komentare