To je to što me zanima!

Pet Španjolaca u najboljoj postavi prošle sezone

Iz Primere i Premiershipa u momčadi koju su izabrali sami nogometaši dolaze po petorica igrača. Jedino je Kaka 'uljez', jedini igrač iz Italije
Vidi originalni članak

U momčadi sezone su čak petorica Španjolaca, čemu je najveća zasluga trijumf “furije” na lipanjskom Euru u Austriji i Švicarskoj. Riječ je o Realovu vrataru Casillasu, njegovu suigraču Sergiju Ramosu, Carlesu Puyolu i Xaviju Hernandezu iz Barcelone te Fernandu Torresu iz Liverpoola. Unutra su i tri Engleza (Terry, Ferdinand i Gerrard), Portugalac Ronaldo, Argentinac Messi i Brazilac Kaka, jedini koji brani čast brazilske nacije i Serije A.
Iz Premiershipa su među najboljih 11 završila petorica nogometaša, kao i iz Primere. Uz prevladavajuće Europljane, mjesta se našlo za tek dva Južnoamerikanca. Puyol, Torres, Gerrard, Kaka, Messi i Cristiano Ronaldo u izboru kolega našli su se i prošle godine, Jason Terry je jedini igrač koji je već četvrti put u idealnom sastavu.

IDEALNIH 11 PO IZBORU NOGOMETAŠA
IKER CASILLAS (Španjolska/ Real Madrid) - SERGIO RAMOS (Španjolska/ Real Madrid), JOHN TERRY (Engleska/ Chelsea), CARLES PUYOL (Španjolska/ Barcelona), RIO FERDINAND (Engleska/ Manchester United) - STEVEN GERRARD (Engleska/ Liverpool), XAVI (Španjolska/ Barcelona), KAKA (Brazil/AC Milan) - LIONEL MESSI (Argentina/ Barcelona), FERNANDO TORRES (Španjolska/ Liverpool), CRISTIANO RONALDO (Portugal/ Manchester United).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Carme 27.10.2008.

    Jason Terry? Hahaha. mislite John Terry? Kad se stvari stave u perspektivu, trebaju i oni odraditi konjske treninge da bi mi mogli uživati u njihovoj igri na TV-u. Zato čestitke svima! Svaka čast Španjolcima, dugo već nije EURO ili SP osvojila ekipa koja je tako lijepo igrala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare