To je to što me zanima!

Peta sila Europe u karateu se provozala kočijom po Zagrebu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
S pet osvojenih medalja hrvatska karate reprezentacija vratila se u Zagreb. A pred hotelom Westin dočekala ih je - kočija. Prije toga u autobus su im ušli svirači...
Vidi originalni članak

Hrvatska karate reprezentacija vratila se s Europskog prvenstva u Finskoj. Sjajni hrvatski sportaši osvojili su pet medalja (jedno zlato i četiri bronce) i tako zauzeli sjajno peto mjesto na prvenstvu po broju i sjaju osvojenih odličja. Konkurencija ja bila strašna, preko 400 natjecateljica i natjecatelja iz 44 države Europe.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatske sportaše pred hotelom Westin u Zagrebu dočekala je - kočija. Uslijedila je vožnja Zagrebom, a to nije bilo jedino iznenađenje za našu karate reprezentaciju.

U autobus su im pred Zagrebom ušli svirači. Uz veselu svirku hrvatski sportaši proslavili su pet medalja s Europskog prvenstva.

Samoborka Ana Lenard (23) okitila se zlatom u pojedinačnoj konkurenciji do 61 kilograma. Ivona Tubić iz Opatije stigla je do bronce u kategoriji do 68 kilograma.

Ženska karate reprezentacija u sastavu Ana Marija Bujas-Čelan, Azra Saleš i Ivona Tubić ekipno je uzela broncu, a medalju istog sjaja u katama ekipno su osvojile muška i ženska reprezentacija. To nam je p rva ekipna medalja u katama nakon pet godina.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 3perr 07.05.2014.

    šteta što nije olimpijski sport, umjesto karata se guraju golf i rugbi koji po popularnosti nisu ni blizu karateu.. rugbi se igra u Engleskoj, Francuskoj, Novom Zeladnu, Australiji i to je to, ostali im ne mogu parirati.. a golf igra puno ljudi, al više rekreativno nego profesionalno, i još k tome, tu su Ameri dominantni, pa je zato i uvrsteno u program OI

  • strmi007 06.05.2014.

    nice!

  • Picajzlo Merkurčić 06.05.2014.

    bilo je predivno za vidjeti,takvo što se rijetko dešava,to je kao halleyev komet

Komentiraj...
Vidi sve komentare