To je to što me zanima!

Petev vodio današnji trening, sutra ujutro pressica Jozaka

Dinamov trener vodio je jutarnji trening prve momčadi, a nakon toga pridružio se čelnicima kluba na sastanku. Još nema informacija hoće li dobiti otkaz, sporazumno raskinuti s klubom ili ostati do kraja sezone
Vidi originalni članak

Momčad nam je očito u velikoj krizi. Događaju nam se loše stvari i zbog toga neke stvari trebamo privesti kraju, no moramo prespavati, rekao nam je jučer nakon utakmice u Koprivnici predsjednik Dinama Mirko Barišić.

A dan nakon šokantnog poraza u Koprivnici i (ne)prospavane noći u Maksimiru se spremaju velike promjene. Prema svemu sudeći Ivajlo Petev već je bivši, no čelnici kluba traže način kako što bezbolnije (čitaj: jeftinije) raskinuti ugovor s bugarskim trenerom. Podsjetimo, Petev je nedavno potpisao novi ugovor i ima jako dobru poziciju u pregovorima bez obzira na to kako mu momčad igra posljednjih tjedana.

I upravo stoga Dinamovi čelnici većinu dana provode na kriznom sastanku. I dok oni razmatraju kako će se riješiti Peteva, Bugarin je od 11 sati - vodio trening. Saznajemo kako se Ivajlo nije pozdravio s igračima te je nakon odrađenog treninga odjurio na sastanak sa čelnicima kluba.

Što će tamo dogovoriti, kako će i i hoće li uopće do kraja sezone otići iz Maksimira saznat ćemo vrlo brzo.

Klub je za sutra u 10 sati najavio press konferenciju, a jedini gost je Romeo Jozak...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • volimpršut 26.04.2017.

    Imaš Petevu našu podršku iz Rijeke,samo ti ostani u Dinamu još dugo mi ti želimo još ovakvih uspijeha!

  • DrazKatalenic 26.04.2017.

    Hehehehehehe,jucer covjek prije tekme belupo-dinamo napise kako ce dinamo lako pobjedit sa barem dva razlike i svi lajkaju...kao,odlican sastav,nema pivarica i antolica...dva sata kasnije te lajkove pretvaraju u dislajk uz komentar kak nema pojma i kak je dinamo los i da je to bilo za ocekivat....pa jel ce bar netko priznat da je pogrijesio i da ga je iznenadio dinamov poraz?????

  • tko nije lud nije normalan 26.04.2017.

    Osim kad su igrali "ligu bedaka",ja ne pamtim da je Dinamo ikad lošije igrao ,nego ovo Proljeće

Komentiraj...
Vidi sve komentare