To je to što me zanima!

'Petica' Schalkeu: Mandžo ne da mjesto Gomezu, zabio dva

Bayern je dobio 5-0, a hrvatski reprezentativac Mandžukić je iznudio penal i zabio dva gola. Sve to u samo 45 minuta. U nastavku je Heynckes promijenio cijelu ekipu
Vidi originalni članak

Bundesliga se nastavlja za 10 dana, ali čini se kako Bayernu pripreme više niti ne trebaju. Da se njih pita, mogu igrati već sutra jer su u strašnoj formi, baš kao i Mario Mandžukić.

U prijateljskoj utakmici u Dohi igrali su protiv Schalkea, sedmoplasirane momčadi lige, i 'poigrali' su se s njima. Pobijedili su 5-0, a hrvatski reprezentativac iznudio je penal i zabio dva gola, oba na asistencije Riberyja. Sve to u samo 45 minuta.

Prvi je dao u 33. minuti, izašao je sam pred golmana i zabio je desnom nogom, a drugi, za 4-0, samo 10 minuta kasnije, ali lijevom nogom s par metara. Treba istaknuti i kako je u 10. minuti izborio penal, srušio ga je Hildebrand, a dvostruki strijelac Müller bio je precizan s bijele točke.

Mandžukić u novoj godini želi tresti mreže kao i u 2012., a danas je dokazao da je i dalje prva napadačka opcija iako je i Mario Gomez zabio, u 63. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • StjepanCR7 09.01.2013.

    E sad tako kak zabija u prijateljskima nek zabija u ovim natjecateljskima i bit če sup.

  • shit_happens 09.01.2013.

    Ribery je po meni najbolje ljevo krilo koje trenutno igra pored toga je čovjek showmen s njime ti nikad nije dosadno pogledajte se na youtube kaj izvodi s luko tonijem đerdanom itd

  • Dino_Tovar 09.01.2013.

    Mandžukić gdje god igra,igra sa srcem i to je razlika između njega i ostalih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare