To je to što me zanima!

Petice, šestice i sedmice za Ćorluku i Kranjčara

Unatoč slabim igrama Portsmoutha i Manchester Cityja u 24. kolu Premiershipa, dvojica hrvatskih igrača dobili su dobre ocjene u otočkim medijima
Vidi originalni članak

Niko Kranjčar iskazao se kao dobar prognozer kad je u najavi dvoboja između Manchester Uniteda i Portsmoutha predvidio da će o ishodu odlučiti raspoloženje Cristiana Ronalda. Portugalac je odigrao briljantno i svojoj momčadi s dva gola osigurao nova tri boda. Sam Niko Kranjčar imao je nešto manje upečatljiv nastup na Old Traffordu, no unatoč lošoj igri Portsmoutha, hrvatski reprezentativac zaradio je solidne ocjene u engleskim dnevnim novinama.
Sun je Kranjčarov nastup ocijenio šesticom, a višu ocjenu kod Portsmoutha dobili su samo još golman James i Lassana Diarra, točnije sedmicu. Novinar Mirrora bio je nešto stroži s peticom, što je ujedno bila i najviša ocjena u Redknappovoj momčadi.
U istim novinama Vedran Ćorluka je s dobivenom sedmicom uz Elana, Fernandesa i Petrova najbolje ocijenjeni igrač Manchester Cityja nakon remija s Derby Countyjem. Hrvatski branič nešto lošije je prošao u izvještaju Suna, dobio je šesticu, kao i većina njegovih suigrača. Iznimka je samo Martin Petrov (8).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare