To je to što me zanima!

Petković osjeća bol u skočnom zglobu, a za njegov nastup u derbiju kreće utrka s vremenom

Bruno Petković lakše je nastradao u posljednjim minutama utakmice s Rusijom, ali napadač Dinama ne bi trebao dulje pauzirati. No, upitan je za Osijek, možda i za Genk...
Vidi originalni članak

Bruno Petković dobio je novu priliku u reprezentaciji, napadač Dinama skupio je dva nova nastupa u pobjedama "vatrenih" protiv Malte (7-1) i Rusije (1-0). No, u posljednjim minutama ključnog dvoboja s Rusijom, Petković je neugodno "sjeo" na skočni zglob, pa su se u Maksimiru odmah upalile "crvene lampice".

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bruno Petković osjeća bol u skočnom zglobu, ali nije jaka oteklina. Vidjet će se kroz par dana kako reagira na terapiju, pa i dalje traje njegova utrka s vremenom kako bi bio spreman za subotnji derbi s Osijekom - poručili su nam iz Dinama gdje i dalje vlada veliki optimizam kako će Bruno Petković biti na raspolaganju Damiru Krznaru za prilično zahtjevan tjedan.

Dinamo će u subotu u Maksimiru dočekati Osijek, a onda u četvrtak na novom europskom ispitu ugostiti belgijski Genk. Situacija s Arijanom Ademijem ide na bolje iz dana u dan, a u Dinamu vjeruju kako će Damir Krznar u ta dva ogleda moći računati i na Brunu Petkovića.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • FC Sheffield Thursday 15.11.2021.

    za genk moras igrati majstore

  • DenisKešić 15.11.2021.

    Da baš je on bitan za tekmu sa Osijekom .. pa Dinamo je veliki klub sa jakom klupom .. mi dolazimo ponizno ali hrabro

  • ZG - KAJ 15.11.2021.

    A kaj je sa Jurićem i Čopom...Do kad oni buju ozlijeđeni...Ili nek igraju ili na transfer listu, pa nek se liječe...Odigraju dvije osrednje tekme i cijelu sezonu povrijeđeni...Dajte najte...

Komentiraj...
Vidi sve komentare