To je to što me zanima!

Petković: Čemu dojam da je sve gotovo i izgubljeno? E, nije!

Svi bi nam na papiru dali tri boda i rekli da će Hrvatska pobijediti. Ja nisam tu da hvatam osobnu statistiku i mislim na sebe, već je jedini cilj naša pobjeda, poručio je Petković
Vidi originalni članak

Bruno Petković igra prvo veliko natjecanje za reprezentaciju. I protiv Engleske i protiv Češke ušao je s klupe, a možda ga večeras protiv Škotske (21:00) vidimo i od prve minute. U utakmici koju Hrvatska mora pobijediti misli li proći skupinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Očekivanja su bila jako velika, što naša, što cijele javnosti. Teško je reći točno što se dogodilo i dobiva se dojam da je gotovo, da je sve izgubljeno i da smo u bezizlaznoj situaciji, ali nismo. Još uvijek odlučujemo sami o sebi jer će nam pobjeda biti dovoljna za osminu finala. Da, igre ne ulijevaju povjerenje, ali mi smo homogeni, vlada dobra atmosfera među igračima i treba nam jedna dobra pobjeda da nam naraste samopouzdanje - kazao je Petković u mikrofon Hrvatskog nogometnog saveza.

- Negativan ciklus utakmica je iza nas. Možemo naći milijun alibija zašto, zašto nismo bolji, ali nepotrebno je vraćati se unatrag. Jako je puno negativnih komentara i atmosfere oko reprezentacije više nego unutar reprezentacije. Mediji su jako negativni i teže senzacionalizmu, bitno im je samo da se nešto događa ekstremno, loše ili dobro. Pravim navijačima, pogotovo ovima koji su ostali uz nas i uz ovim lošim trenucima, možemo obećati da ćemo ostaviti zadnji atom, a onda će i rezultat, nadam se doći.

Drugim riječima, Hrvatska će morati napraviti nešto što još nije nikada - prvi puta pobijediti Škotsku.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU: CRVENO BIJELO PLAVA

- Nikad nisam bio pobornik velikih mitova, što je bilo prije. Da, imamo negativan omjer. Jako tvrd protivnik, a svi bi nam na papiru dali tri boda i rekli da će Hrvatska pobijediti. Ja nisam tu da hvatam osobnu statistiku i mislim na sebe, već je jedini cilj naša pobjeda. Nikakav gol, asistencija, samo da pomognem reprezentaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Deni Donic 23.06.2021.

    petkovicu ti si jako los igrac,granica ti je dinamo i sasulo ako je u 2 ligi

  • 33beg33 22.06.2021.

    tata vrati se doma

  • spejskadet 22.06.2021.

    Petkovic da ode u kupleraj nebi zabio..tako da letimo doma brze nego sto su rukometasi odletili sa kvalifikacija za OI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare