To je to što me zanima!

Petoligaški amateri prevelik zalogaj za Auxerre i Monaco

Ispadanja francuskih prvoligaša od niželigaških klubova u Kupu i nisu neka novost. Auxerre je ispao Wasquehala (2-1), a Monaco od Chamberyja nakon penala
Vidi originalni članak

Francuski nogometni prvoligaši Auxerre i Monaco propisno su se izblamirali izgubivši utakmice 3. runde Francuskog kupa od amaterskih momčadi iz pete lige. Bolji od Auxerrea bio je kao domaćin Wasquehal s 2-1. Kada je Adama Coulibaly doveo goste u vodstvo u 12. minuti, činilo se da će to biti rutinska pobjeda sastava koji je ove sezone igrao Ligu prvaka. Međutim, domaći nogometaši, koji žive u sjeni prvoligaškog susjeda Lillea, vodeće momčadi Le Championnata, čiji su stadion posudili za ovu priliku, do kraja su preokrenuli rezultat u svoju korist, a pobjedu im je donio pogodak Davida Coulibalyja iz penala u samoj završnici ogleda.

Nogometaši Chamberyja, također amateri koji igraju u petoj ligi, pobijedili su pak kao domaćini Monaco s 3-2 boljim izvođenjem penala. Nakon 90 minuta bilo je 1-1.

Momčad Nice se provukla protiv trećeligaša Creteila, svladavši ga 6-5 iz penala, nakon što je u osnovnom dijelu bilo 1-1.

Lille i Bordeaux prošli su svoje suparnike i plasirali se u šesnaestinu finala.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • manchester1 09.01.2011.

    evo šapina i iz zatovra namjesta hhh:)

  • vlaka 08.01.2011.

    Vecina kupova su namistena pogtovito ovi Fracunski, Njemacki i Nizozemski.Kupove izbjegajite na kladionicama.

  • The Answer 08.01.2011.

    koje su ovo namjestaljke...za ne povjerovati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare