To je to što me zanima!

Petra Martić dobila imenjakinju Kvitovu, petu igračicu svijeta!

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić pobijedila je u 2. kolu jakog WTA turnira u Tokiju petu tenisačicu svijeta, Čehinju Petru Kvitovu 6-4, 6-4 nakon sata i 28 minuta
Vidi originalni članak

Naša 21-godišnja tenisačica, trenutno 73. u svjetskom poretku, odigrala je odličan meč i ostvarila je najveću pobjedu u karijeri, što je i sama apostrofirala. Na ovogodišnjem Roland Garrosu je već upisala pobjedu protiv igračice iz društva 10 najboljih, kada je u 2. kolu svladala tada osmu tenisačicu svijeta, Francuskinju Marion Bartoli.

- Ovo je najveća pobjeda u mojoj karijeri. Zadnjih pet ili šest dana je bilo stvarno čudno. Na treninzima sam igrala loše i ništa nisam mogla učiniti kako treba. Odlučila sam samo uživati u turniru i vidjeti što će se dogoditi, skinuti svaki pritisak s leđa. Igrala sam odlično protiv Kvitove. Bila je to igra na na vrlo visokoj razini i nadam se da ću tako i nastaviti – rekla je 21-godišnja Petra Martić, kojoj je ovo bio prvi meč u karijeri protiv godinu dana starije Kvitove.

U osmini finala Martić će igrati protiv 18. tenisačice svijeta, Ruskinje Nadije Petrove, s kojom se također još nikada nije sastala. Petrova je u 2. kolu pobijedila Rumunjku Simonu Halep 7-6(4), 6-0.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_66879 25.09.2012.

    odigra jedan turnir odlicno pa je nema 3 miseca, tipa u RG igrala fenomenalno i evo da danas nista, doduse bila je nesto ozljeđena, ali nikako da sastavi 3-4 turnira, nadam se da ce nastaviti sad sa dobrim rezultatima, a ne da opet 3-4 miseca ispada u 1-2 kolu

  • ILIJA THUNDER 25.09.2012.

    svaka cast najveca pobjeda karijere idemo Petra sljedece godine napad na Top 10 :D

  • glumac12 25.09.2012.

    nije svijesna svoje nesvijesti, bravo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare