To je to što me zanima!

Mladen Petrić: Osjećam se kao magarac, bolje je da šutimo...

Ako iz tjedna u tjedan promašujemo pred suparničkim golom, što može trener napraviti? Nije on s nama u šesnaestercu, komentirao je Petriću krizu HSV-a
Vidi originalni članak

Nogometaši HSV-a i prošli su vikend još jednom razočarali svoje navijače. Domaći poraz od Borussije Mönchengladbach u 6. kolu Bundeslige zadržao ih je na zadnjem mjestu ljestvice...

Razočaranje u Hamburgu je veliko, a pravih objašnjenja za lošu igru nema ni hrvatski napadač Mladen Petrić (30).

- Obrana nam je najveći problem, ali imamo probleme i u napadu. I protiv Borussije smo promašili previše prilika - samokritčan je bio Petrić u razgovoru za Hamburger Morgenpost.

Priznao je pritom da momčadi nedostaje samopouzdanja.

- Prošlo je puno vremena od naše posljednje pobjede, što nam svakako ne pomaže. Pomalo se osjećam kao magarac. Svaki tjedan se vraćamo pred novinare i pričamo vam istu priču nakon utakmica. Možda bi bilo bolje da zašutimo i nastavimo raditi.

Petrić ne smatra da bi krivicu za loše rezultate i samo jedan bod u šest kola trebao snositi trener Michael Oenning.

- Ako iz tjedna u tjedan promašujemo pred suparničkim golom, što može trener napraviti? Nije on s nama u šesnaestercu - rekao je jedan od najiskusnijih članova HSV-a i potom, ne previše optimistično, zaključio:

- Nismo pobijedili u 13 bundesligaških utakmica u nizu, to je duga suša. Ne mogu više nakon svake utakmice izvlačiti nešto pozitivno što bi mi dalo nadu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • laky777 19.09.2011.

    sta je je petric nemoze ni u repki zabit nisam vidio njegov posten gol vec duze vrijeme tocnije od onog protiv engleske

  • Peruzzi 19.09.2011.

    Ste vi normalni??? Pa ispast ćete iz lige, sramotite klub koji je nekad bio velik i osvajao naslove. Ne znam tko ga je doveo na ovakve margine, ali treba ga streljat!!!!

  • baranjac156 19.09.2011.

    ne bi HSV-u ni Chuk Norris pomogao

Komentiraj...
Vidi sve komentare