To je to što me zanima!

Petrićev trener Veh: Elia je naš najbolji nogometaš

Eljero Elia, krilni napadač HSV-a i nizozemske nogometne reprezentacije, visoko kotira u očima svog trenera Armina Veha koji ga je nahvalio
Vidi originalni članak

Trener nogometaša HSV-a odredio se po pitanju igrača kojeg u svojim redovima najviše cijeni. Njegov je izbor 23-godišnji nizozemski krilni igrač Eljero Elia.
- Eljero je zapravo naš najbolji igrač i najveći talent kojeg sam vidio duže vremensko razdoblje. Mogao bih reći da može s loptom gotovo sve - izjavio je trener momčadi u kojoj igra hrvatski reprezentativac Mladen Petrić.
- Kako god bilo, sada mora biti strpljiv. Mora postati postojaniji u formi. Uspije li se popraviti u tom smislu, postat će vođa momčadi.
S trenerom se složio i iskusni brazilski veznjak Ze Roberto (37).
- Ruud van Nistelrooy i ja često razgovaramo s njim. Rekao sam mu da uzme dodatni trening prije i nakon momčadskih. Sada je najbitnije da jako puno radi na sebi. U tom slučaju siguran sam da će za dvije ili tri godine igrati za nekog od europskih velikana.
Tamnoputi brzonogi dribler surinamskih korijena u HSV je stigao pretprošlog ljeta iz nizozemskog Twentea za devet milijuna eura potpisavši petogodišnji ugovor.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • boki85 24.09.2010.

    ovaj trener je osvoji naslov prvaka sa stuttgartom i od tada se samo seli od klupe do klupe, ostavljajuci lose rezultate iza sebe...tako ce biti i sad.

  • rodbina 24.09.2010.

    uf da jako je dobar...nikad čuo.ajde budalo,stavljaj petrića da igra jer ti je on spašavao glavu prošle sezone,a ne tu glumiti nekog fantastičnog trenera jer to definitivno nisi.seronjo

  • Prince Vegeta 24.09.2010.

    uuuu daa, dobar je on.. sjećam se kad je uš\'o kao izmjena za nizozemsku repku na SP-u.. šta je radio protivnicima, uff

Komentiraj...
Vidi sve komentare