To je to što me zanima!

Phelps: Naravno da 'piškim' u bazenu, pa svi plivači to rade

Najuspješniji olimpijac svih vremena Michael Phelps priznao je da tijekom treninga i utrka piški u bazenu. Cijelu tu priču o mokrenju u bazenu pokrenuo je Ryan Lochte
Vidi originalni članak

Mislim da svi plivači piške u bazenu, otkrio je Michael Phelps u kratkom intervjuu za Wall Street Journal. 

Najuspješniji olimpijac svih vremena nakon što je osvojio i 22. olimpijsku medalju najavio je mirovinu. No prije toga je svojim nasljednicima otkrio kako se i on nebrojeno puta popiškio u bazen.

- Znate, ako smo u bazenu dva sata, ne izlazimo van da bi mokrili. To je skroz normalna stvar za plivače. Učinimo to čim nas stisne, gdje god da se nalazimo. Klor to sve 'ubije' pa nije tako strašno kao što se čini - priznao je Phelps.

Njegov reprezentativni kolega Ryan Lochte zapravo je pokrenuo cijelu priču o mokrenju plivača u bazenu. Lochte, koji je također osvojio zlatnu medalju u Londonu, rekao je kako je to 'plivačima postala automatika'.

- Naravno da piškimo u bazenu, uvijek to činimo - rekao je Lochte nakon što ga je novinar u zafrkanciji pitao mokri li u bazenu i tako pokrenuo lavinu istih pitanja plivačima. Naravno, najveću je pažnju izazvao najveći svih vremena, Michael Phelps.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • ZMIJA1 07.08.2012.

    bar bi se oni, sportaši tj.plivači trebali držati pravila u bazenu,,,.

  • user_28947 07.08.2012.

    Pa to mu je kao neki dodatan motor. Kako bi rekli na mlazni pogon.

  • user_47790 07.08.2012.

    Pa ne mogu vjerovati da svi pišaju u bazen, a ja djecu od malena učim da se u bazenu ne smije pišati. Nikad mi pišanje u bazenu nije ni palo na pamet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare