To je to što me zanima!

Phila nezaustavljivo juri: Šarić zabio 16, usput sprdao kolegu

Šarićeva Philadelphija nastavila je s odličnim nizom. Bez Joela Embiida jučer su uspjeli poraziti Clipperse iako su gubili 19 razlike u 3. četvrtini. Hezonja je opet zaigrao za Orlando, kao i Rudež, ali opet su izgubili...
Vidi originalni članak

Prije utakmice Dario Šarić zračio je pozitivnom energijom. U prijenosu uživo sprdao se s frizurom svog suigrača, a onda je odigrao jednu od najboljih partija u posljednje vrijeme. Phila je slavila 121-110. To im je deveta pobjeda u posljednjih 12 utakmica i momčad kojoj nisu davali nikakve šanse na početku sezone postala je čak i kandidat za ulazak u playoff.

Šarić je za 26 minuta na terenu zabio 16 koševa, a posebno je inspiriran bio s crte slobodnih bacanja gdje je pogodio osam od devet šuteva. 

Mario Hezonja i Damjan Rudež dobili su po 13 minuta u porazu Orlanda od Bullsa. Rudež je ubacio osam koševa, Hezonja tri. 

U ostalim utakmicama valja spomenuti pobjedu Nuggetsa nad Utah Jazzom u kojoj je posebno inspiriran bio Nikola Jokić s 23 koša. Minnesota je u napetoj završnici slomila otpor Phoenixa za koji nije nastupio naš Dragan Bender.  

 

 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Joker123 25.01.2017.

    Volia bi da bar neko od nasih ude u playoff

  • funaki12 25.01.2017.

    Odlična predstava 76ersa,prava timska igra s dobrim protokom u napadu. Imali su čak 35 asistencija kao ekipa. Prelijepo ih je gledati pogotovo kad Homie Dario igra. 😉

  • BiTcH_pLeAsE1 25.01.2017.

    Svaka cast Philadelphia... moje je misljenje da ce uci u playoff.. samo da ne dode kriza .. vidi se da se ekipa malo uigrala... da su tako bili uigrani na pocetku borili bi se za bolje pozicije u playoffu... A s druge strane hocu po ko ne znam koji put pohvaliti za mene najboljeg trenera ikad, Gregga Popovicha..s trecom postavom ovako pobjedivati na gostovanjima protiv ekipa kao sto su Toronto svaka cast. Po meni s ovom sirinom Spursi prvi favoriti za titulu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare