To je to što me zanima!

Phillipp Lahm: Polako se sve više i više približavamo Barci

Često govorimo o Barceloni, kako su tehnički jaki i kako brzo vraćaju loptu u posjed sjajnom obranom. Mi se polako tomu približavamo, kaže kapetan Bayerna Lahm...
Vidi originalni članak

Kapetan minhenskog Bayerna Philipp Lahm vjeruje da je njegova momčad kvalitetom igre napravila iskorak i približila se aktualnom španjolskom i europskom nogometnom prvaku Barceloni.

- Često govorimo o Barceloni, koliko su tehnički jaki i kako brzo vraćaju loptu u posjed sjajnom obranom. Mi se polako tomu približavamo. Nismo momčad koja se može zadovoljiti drugim mjestom. O vrhunskoj generaciji može se govoriti samo ako se osvajaju titule – rekao je Lahm, koji smatra da je slična situacija kao i s Bayernom na reprezentativnom planu.

- Razvili smo se i razmak u odnosu na Španjolsku je smanjen – dodao je kapetan elfa" koji je bez naslova od 1996. godine (Euro).

Španjolska je u međuvremenu uzela Nijemcima "mjeru" u finalu Eura u Austriji i Švicarskoj 2008. godine, kao i prošle godine u polufinalu SP-a u Južnoafričkoj Republici. U oba navrata bilo je 1-0 za "furiju".

Idi na 24sata

Komentari 18

  • SpužvaBob 11.11.2011.

    Sanjajte samo, ali to ćete morati pokazati kad naletite na barcu ili real, dotad bolje nemojte pričati bajke.

  • Emanuel2 11.11.2011.

    Barca for ever is the best

  • Alessandro10 11.11.2011.

    vi se približavate a Real ih je prešišao:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare