To je to što me zanima!

Pije ko smuk: Kinez Mao iz pritvora dolazi u Hajduk?!

Mladi Kinez Mao Jianqing (22) često pije, tuče se, izbacili su ga iz reprezentacije, a nadimak mu je Gangster što dovoljno govori o njegovu karakteru
Vidi originalni članak

U iščekivanju odlaska Nikole Kalinića napadači su Anti Miši najveći problem. Hajdukov trener tražio je prije početka priprema barem dvojicu napadača. U Upravi su ga poslušali, a trenutačno imaju četiri kandidata.
- Ne mogu još ništa reći, tek za nekoliko dana znat ćemo nešto konkretno - rekao je sportski direktor “bijelih” Ivan Buljan.
Kandidati za novog Hajdukova napadača su Rodić iz Šibenika, Australac Djite, Kinez Mao, Jagne iz Gambije i Amerikanac Davies.
Mao igra u Shangaiju, a prošle godine je na pripremama u Turskoj igrao protiv Hajduka, gdje su ga čelnici splitskoga kluba i primijetili. Mladi napadač (22) je “zločesti dečko” kineskog nogometa, a nadimak mu je Gangster. Prošle godine je bio u pritvoru sedam dana zbog tučnjave. On i njegovo društvo potukli su se u restoranu i demolirali ga, a letjele su stolice, pepeljare, boce, čaše, uglavnom sve što im je došlo pod ruku.
- Ovo mu je bila dobra lekcija, nadam se da će to na kraju pozitivno utjecati na njega - rekao je predsjednk Shangaija Jun Zhu.
S “temperamentnim” napadačem imali su problema i u mladoj kineskoj reprezentaciji. Mao ni na travnjaku nije discipliniran. Zbog ispada i grubih startova dobivao je kartone.
No dosad su mu tolerirali sve ispade zbog teškog života, odnosno majčine bolesti.
- Dali smo mu još jednu priliku, a Mao mi je obećao da više neće piti alkohol i da će živjeti u klupskom kampu pod našim stalnim nadzorom - dodao je Jun Zhu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • VezanIPriveden 03.07.2009.

    Hrca predobar komentar...hahhah...de šta če nam kineiii...zar ih nema dovoljno u Hrv?

  • prudje 02.07.2009.

    Ima to i dobrih strana, ovi u n.k. penal nisu papci....dođe mao u n.k. penal, dofura sa sobom užu rodbinu i stadion na svakoj tekmi pun ko brod.....ha,ha, možete ih u kontejneru dofurat, jeftinije vam je!

  • debeliXXL 02.07.2009.

    Po karakteristikama idealan za Hajduk,takvima ja tamo mjesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare