To je to što me zanima!

Pijetraj: Svaki boksač sanja da njegovo ime bude uz Parlova...

Filip Hrgović (23) osvojio je europsko zlato i postao prvi Hrvat na europskom tronu nakon Mate Parlova prije 42 godine. Hrvoje Sep okitio se brončanom medaljom...
Vidi originalni članak

Osvojiti europski naslov gotovo je teže nego svjetski. Ovo su bile i kvalifikacije za SP, rekao je Hrgovićev trener Leonardo Pijetraj i dodao:

- Turnirski način je težak. Imate puno borbi, trebate ostati nakon prve, druge borbe, a sve vas boli. To mogu izdržati samo najjači.

Filip Hrgović osvojio je europsko zlato u Bugarskoj i postao prvi Hrvat na europskom tronu 42 godine nakon Mate Parlova.

- Svaki hrvatski boksač u posljednjih 40 godina sanjao je da se njegovo ime nađe uz Matu Parlova, a Filip je dočekao upravo tu čast. Ovo je veliki korak naprijed za sve nas, posebice za Hrvoja i Filipa, te mene kao trenera - rekao je Leonardo Pijetraj.

Dok je Filip čekao dodjelu zlatne medalje, Hrvoje Sep primao je svoju broncu.

- Naravno, bio bih još zadovoljniji da je i Sep osvojio zlato u poluteškoj kategoriji, ali bit će još prilike. Slijedi nam Svjetsko prvenstvo u listopadu u Kataru - rekao je trener dvojice osvajača medalja s europskog prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dkoor 17.08.2015.

    Svaka čast! https://youtu.be/e2mMpgUAzkg

  • prajdali 16.08.2015.

    Još jednom,iskrene čestitke.Filipe na redu je Rio a tu očekujemo medalju.

  • Cro Miki 16.08.2015.

    I ova ZLATNA medalja pokazuje kako smo mi Hrvati ljudi kratkog pamćenja !!!! Zašto ??? Dal se SADA netko sjeća (a nije davno) kako i zašto, je "kviz-maher" Pauletić preuzeo BOKS, kako su na Pijetraja pljuvali sve neki "maheri" boksa ??? Ma vraga ... mi što se reče.... zaboravili tko nas pokrade ???, tko nije ništa napravio i radio za Državu ... nego se marketinški preseravao .... a ne to !!! Čovjek je znao posao i sada dokazao ali mi dali NEZNALICI da se umjesto kvizovima bavi boksom !!!! Da da to je onaj koji na TV govori "lokalno" a muće ga "šatrovački lokalizmi" !!! E to su te "djevojke za sve" .... daš mu skalpel i operirat će!!! Bravo mladi g-dine Hrgoviću ("skini" Matu i postat ćeš ČOVJEK) i g-dine Pijetraj !!! Čestitam !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare