To je to što me zanima!

Pikado ili nogomet? Ma može oboje! Ovako treniraju Bavarci

Kako bi se igrači malo i zabavili i zaboravili na pandemiju koja je zahvatila svijet, trener Bayerna Hansi Flick igračima je uveo neke zanimljivosti pa je tako u jedno spojio nogomet i pikado...
Vidi originalni članak

Bayern München jedan je od rijetkih klubova u Europi koji je započeo s treninzima unatoč tome što kriza oko korona virusa traje i dalje. Puna dva tjedna trener Hansi Flick igračima je držao online treninge, a nakon što je klub dobio dopuštenje od nadležnih institucija, Bayern je pozvao igrače na treninge u klupski kamp. U Njemačkoj je zaraženo više od 130.000 ljudi, ali klub poštuje sve mjere. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno, treninzi se održavaju u manjim grupicama od pet igrača kako bi se izbjegao rizik oko zaraze, a poštuju se sva pravila socijalne distance te igrači na raspolaganju imaju potrebna higijenska sredstva. Kako bi se igrači malo i zabavili i zaboravili na pandemiju koja je zahvatila svijet, Flick je igračima uveo neke zanimljivosti pa je tako u jedno spojio nogomet i pikado. 

Na travnjak je donio spužvaste pikado mete, a igrači su iz daljine metu gađali loptom i natjecali se tko će skupiti više bodova. 

Ovakva vrsta treninga oduševila je igrače i malo ih rasteretila. A pokazali su i svome šefu koliko su precizni...

Inače, stanka u Bundesligi traje već mjesec dana, a utakmice bi opet mogle početi iza 4. svibnja kada završavaju mjere koje je država uvela. No susreti će se igrati, ako se budu uopće igrali, pred praznim tribinama.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 17.04.2020.

    Ovo je pravi trening za Broza ahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare