To je to što me zanima!

Pique odlučio: Posljednji susret u karijeri odigrat ću ove subote

Bio sam prvotimac Barcelone, osvojio sve moguće trofeje, postao prvak Europe i svijeta. Igrao uz najbolje nogometaše svih vremena i bio njihov kapetan i prijatelj zauvijek, objavio je Pique
Vidi originalni članak

Ovdje Gerard. Posljednjih tjedana i mjeseci mnogi su govorili o meni, a ja nisam ništa rekao. Ali sad sam ja taj koji priča, započeo je branič španjolske reprezentacije i jedan od ikona Barcelone Gerard Pique (35) koji je objavio video u kojem govori kako će protiv Almerije u 13. kolu La lige odigrati posljednju utakmicu u karijeri. 

Stigao je u Barcelonu još 1997. godine kad je imao deset godina, a četiri je godine proveo u redovima Manchester Uniteda. No, Pep Guardiola vratio ga je u momčad s kojom je Pique osvojio sve što se osvojiti dalo.

- Oduvijek sam Barcin navijač kao i mnogi od vas. Rođen sam u obitelji Barceloninih navijača, a nisam oduvijek želio biti nogometaš, već nogometaš Barcelone. Mislim o tome u posljednje vrijeme, što bi maleni Gerard mislio da mu se reklo da će mu se ostvariti snovi

Ima osam La liga, sedam španjolskih kupova, šest Superkupova, tri Uefina superkupa, četiri lige prvaka, tri svjetska klupska prvenstva, jedan Premiership, jedan Liga kup, Svjetsko nogometno prvenstvo i Europsko prvenstvo. Sve.

- Bio sam prvotimac Barcelone, osvojio sve moguće trofeje, postao prvak Europe i svijeta. Igrao uz najbolje nogometaše svih vremena i bio njihov kapetan i prijatelj zauvijek. Prošlo je 25 godina otkako sam stigao u Barcelonu. Otišao i vratio se - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • disibio2020 04.11.2022.

    Umri ko heroj ili zivi/igraj dovoljno dugo da postanes negativac..sve sta je dobro napravio je unistio zadnji par god i osto bez obraza

  • Space Burek 03.11.2022.

    Legeda Barcelone i Španjolske koja je osvojila baš sve. Na vrhuncu je bio u top 5 stopera svijeta a to je trajalo 7-8 godina. Šteta što se izgubio u zadnje 2-3 godine pa je malo zamrljao svoj status ali opet je pokazao svoju veličinu sa ovim potezom. Odlazi i ostavlja ostatak novaca koji mu pripada u klubu.

  • 03.11.2022.

    Koga zaboli

Komentiraj...
Vidi sve komentare