To je to što me zanima!

Pique policajcu: Kažnjavaš me jer si siromašan, ti si sramota!

Tvoja profesija je velika sramota! Siromašan si i ljubomoran. Zvat ću ti šefa, derao se Gerard Pique na policajca u rujnu prošle godine. Sud ga je kaznio s 10.500 eura
Vidi originalni članak

Barcelonin stoper Gerard Pique (28) dobio je 10.500 eura kazne zbog incidenta iz rujna prošle godine. Pique je tada u društvu brata na putu do kasina izvrijeđao policajca koji mu je htio napisati kaznu zbog prometnog prekršaja.

- Ti si sramota! Tvoja profesija je sramota! Siromašan si i zato me kažnjavaš. Ljubomoran si jer sam ja slavan. Zvat ću ti šefa koji će kaznu poništiti - derao se tada Pique na policajca koji mu je pisao kaznu zbog prometnog prekršaja.

Španjolski sud kaznio je Barceloninog igrača zbog sramotnog ponašanja. Pique se ispričao zbog uvreda, kasnije na sudu, ali nije pomoglo. Ovih 10.500 eura bit će mu pravi udarac za novčanik. Pique tjedno zarađuje 100.000 eura.

Prvotna kazna trebala mu je biti tek 900 eura. Sudac se odlučio na deset puta veću kaznu jer je smatrao kako bi 900 eura bila simbolična kazna za Piquea.

- Mnogo toga su preuveličali. No svejedno se ispričavam  - rekao je nakon tog incidenta Pique .

Idi na 24sata

Komentari 113

  • Palmira 06.03.2015.

    ima sreće što diše, a nije toga svjestan uopće.. Neš ti frajera "nogometaša", vrlo je bitan za ovaj svijet..

  • Mika75 05.03.2015.

    Koja bahatost, sram ga bilo!, i takav bi pomogao nekomu komu je pomoć prijeko potrebna??, moš misliti!!

  • kormilar 05.03.2015.

    Interesantno kako bogati uvijek nađu opravdanje za svoje postupke. Tako i Pique smatra da mu njegovo bogatstvo sve dopušta. Tako bi i bilo da se događaj zbio u Hrvatskoj, jer su ovdje bogati za razliku od svih ostalih zaštićeni kao polarni medvjedi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare