To je to što me zanima!

Pique više nije mogao trpjeti: 'Otjerali' ga u mirovinu, evo koliki novac je oprostio Barci

Nije više mogao trpjeti odnose s upravom, a nije nedostajalo teških riječi. Španjolski nogometaš više nije toliko skoncentriran na nogomet, a to si ne može dopustiti u dresu najdražeg kluba
Vidi originalni članak

S 35 godina na leđima polako je ulazio u smiraj karijere, a iako se nije očekivalo da će Gerard Pique otići u mirovinu, nakon objave te vijesti čekali smo možda neki razlog za takav odlazak, a dobili smo samo zahvalu Barcelone i nagađanja. A istina je, kako tvrde španjolski mediji, bolna za Piquea.

OBJAVIO KRAJ Pique odlučio: Posljednji susret u karijeri odigrat ću ove subote

Sve je dao za katalonski klub kao i za španjolsku nogometnu reprezentaciju, a nekoliko je faktora utjecalo na ovu odluku. Ugovor je imao do 2024. godine i spominjalo se kako je financijski teret ovoj 'blaugrani' koja nije štedjela na transferima, a sad će im navodno oprostiti pozamašnu svotu od 30 milijuna eura.

Ali taj dio je napravio samo kako bi izašao klubu 'na ruku', dok su razlozi odlaska oni koji nemaju veze sa sportom. Ovaj stoper je rekao da će uvijek biti iskren s klubom kad će vidjeti da ne može više igrati, a ove sezone nije na najboljoj razini.

Pravi problemi su oni obiteljski jer još uvijek prolazi kroz proces razvoda od pjevačice Shakire, a dotuklo ga je to na emocionalnoj razini. Smatra kako se radi o unaprijed smišljenoj kampanji protiv njega.

Pišu Španjolci, iako je Pique vrlo jak, nije od kamena i takve stvari su ga pogodile. A bilo je tu i prozivanja i teških riječi od strane uprave, što si nije htio dopustiti. Zato je prelomio i odlazi iz nogometa...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • rijeka00 06.11.2022.

    Barcelona,najodvratniji klub koji postoji...

  • doktor za komentare 06.11.2022.

    To sto im je oprostio dug je njemu najmanji problem. Vec ce on to nekako sebi naplatit jer je mocna i politicki izuzetno vazna osoba za Kataloniju. Njegov Kosmos holding je vlasnik nekoliko TV prava na sportske prijenose u Spanjolskoj, posjeduje 2 nogometna kluba, a uz sve to uspio je i napravit sprdacinu od teniskog Davis Cupa.

  • MaliCrniOdIvanaSam 04.11.2022.

    Svaka cast Piqueu al on vec 3 sezone nije na razini onog Piquea koji je bio. Godine su ucinile svoje i jednostavno je vrijeme za mirovinu. Hvala na svemu Gerry i sretno. Visca el Barca y visca Catalunya!

Komentiraj...
Vidi sve komentare