To je to što me zanima!

Pirlo: Ovo je bila naša poruka Europi, želimo u finale LP-a...

Pripremili smo se sjajno i na pola puta smo do finala. Nitko nije očekivao da ćemo doći ovako daleko, rekao je Patrice Evra nakon 2-1 pobjede protiv Reala u Torinu
Vidi originalni članak

Juventus je šokirao Real Madrid i najavio moguću senzaciju u Ligi prvaka. Stara dama srušila je Madriđane 2-1 u Torinu u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka, golovima Morate i Teveza. Ronaldo je zabio za Real.

REUTERS/PIXSELL

- Najvažnije je da smo pobijedili. Nikad nije lako protiv Reala, ponosan sam kako smo odigrali. Pripremili smo se sjajno i na pola puta smo do finala Lige prvaka. Nitko nije očekivao da će Juventus doći ovako daleko. Tevez? Kroz njegove vene teče Unitedova krv. Kao i kroz moje. On je prvak. Sjajna je godina iza njega. Sad želimo osvojiti Ligu prvaka - rekao je Patrice Evra nakon utakmice.

Andrea Pirlo nije bio na očekivanoj razini. Talijanski veznjak napravio je nekoliko grešaka na sredini koje su mogle koštati Juventus. No sve je prošlo bez kazne, a Pirlo je najavio: 

- Ovo je bila poruka za ostatak Europe. Želimo finale Lige prvaka. Bila je ovo teška utakmica. U uzvratu nam ne smije pasti koncentracija - rekao je Pirlo.

- Mogu reći da je 2-1 jako dobar rezultat za nas. Mogli smo zabiti i treći gol, ali mogao je i Real izjednačiti. Bitno je da u Madrid odlazimo s otvorenim vratima prema finalu - rekao je Gigi Buffon.

Chicharito: Nama je dovoljno i 1-0

Ne mogu biti sretan, izgubili smo. No dobra stvar je što nam je za prolazak u finale dovoljno i 1-0 u Madridu. Juventus je sjajna momčad, nitko nije očekivao da će nam biti lako s njim. Još ćemo analizirati gdje smo pogriješili, rekao je Javier Hernandez nakon utakmice.

Keane: Real je imao igrača manje; Scholes: Ne jednog, dva

Gareth Bale je bio užasan. U svakoj je situaciji birao lakšu opciju. Suigrači sigurno nisu oduševljeni. Real je bio s igračem manje, rekao je Roy Keane komentirajući utakmicu za komercijalnu televiziju u Engleskoj, a ispravio ga je nekadašnji suigrač iz Uniteda.

- Real je imao devet igrača. Sergio Ramos bio je još gori - rekao je Paul Scholes.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • dobro jutro 06.05.2015.

    Juve je sinoc zasluzeno pobijedio,ali samo zato sto je Anceloti totalno promasio formaciju sto je cudno za jednog velikog trenera,u svakom slucaju ako ispadnu ode Karleto

  • gigicaa4 06.05.2015.

    kakvu Juve ima zadnju liniju + Pirlo..fascinantno..kako bez panike izlaze s loptom..ako ponove takvu igru u Madridu očekujem ih u finalu

  • ibracadabra09 06.05.2015.

    Pojest će ih Real tamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare