To je to što me zanima!

Pirova pobjeda Srbije: Hrvatice izborile Svjetsko prvenstvo!

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija izborila je Svjetsko prvenstvo! Izgubile su 31-30 u Srbiji, ali su prije tjedan pobijedile s čak 11 golova razlike. Bravo cure!
Vidi originalni članak

Naše rukometašice su u Kragujevcu izgubile 31-30, ali je za plasman na SP u Brazilu bila dovoljna pobjeda od 11 golova razlike (36-25) prije tjedan dana u Varaždinu.

Izbornik Vladimir Canjuga i njegove izabranice su se pribojavale atmosfere i sudaca, ali nepotrebno. Korektno suđenje i samo tisuću gledatelja na tribinama. 

Hrvatska je tako nakon četiri godine izborila plasman na smotru najboljih rukometašica koja se održava u prosincu ove godine! 

- Pokazali smo da smo bolja ekipa od Srbije! Čestitke curama! Nema odmora, radimo već plan priprema. Moramo biti među sedam da izborimo kvalifikacije za Olimpijske igre - izjavio je nakon utakmice izbornik Canjuga.

Ni u jednom trenutku plasman nije bio upitan, naše su imale i četiri gola razlike, a na odmoru je bilo 15-15. Početkom nastavka Srpkinje su pobjegle na tri razlike, ali su Hrvatice to ubrzo dostigle. 

Najbolje su bile Penezić sa sedam i Tatari te Horvat sa po pet golova, Grubišić je imala sedam obrana

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tenispro 12.06.2011.

    ja sam sam realan sto ti nikad neces biti

  • onaj 12.06.2011.

    Ma bitno je biti bolji od Srbije, rezultat na svjetskom prvenstvu je sada više nebitan :D

  • DeDa_5 12.06.2011.

    penezićka je glavna

Komentiraj...
Vidi sve komentare