To je to što me zanima!

Piše DiMarzio: Gorica prodala Kotarskog za rekordni iznos

Gorica je u vjerojatno najvećem transferu u povijesti kluba prodala golmana Dominika Kotarskog grčkom PAOK-u za dva milijuna eura, a uz bonose bi taj iznos mogao otići i do tri milijuna eura
Vidi originalni članak

Hrvatski golman Dominik Kotarski (22) odradio je kao posuđeni igrač Ajaxa sezonu u Gorici koja ga je u srijedu otkupila od nizozemskog velikana. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema posljednjim informacijama talijanskog stručnjaka za transfere Gianluce Di Marzija, Kotarski će u jednom od najvećih transfera u povijesti hrvatskog kluba otići u redove grčkog viceprvaka PAOK-a. 

Gorica je prošlog tjedna iskoristila opcija otkupa na rate, ali sada je ipak dogovorila prodaju golmana za viši iznos. Gorici bi na račun trebalo pripasti dva milijuna eura fiksne odštete uz bonuse pa bi taj iznos mogao otići i do tri milijuna eura čime bi bio najveći transfer u povijesti Gorice. 

Još prije mjesec dana pisalo se da je Kotarski na meti grčkog PAOK-a, a legendarni nizozemski nogometaš, a danas direktor Ajaxa, Klaas-Jan Huntelaar, čak je potegnuo do Velike Gorice kako bi Kotarskog vidio na djelu.

Prošle sezone Kotarski je u 28 susreta branio mrežu Gorice, a istu je sačuvao čistom osam puta- Primio je 38 golova za momčad koja je završila na šestom mjestu prvenstvene ljestvice dok je u kupu doša do polufinala. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mandalorian67 24.06.2022.

    Jogurt bi volio da za ovakvu cifru moze pridati nekog svojeg retardosa

  • Sivonja78 24.06.2022.

    Hmm, pitam se tko će ga zamijeniti. Znam da se spominjao Šubarić i još neka imena, ali ne znam koliko je to pouzdano.

  • Z.a.c 24.06.2022.

    Otkupi ga Gorica prije tjedan dana od Ajaxa za 1m€ i proda ga danas za 2(3)m€.

Komentiraj...
Vidi sve komentare