To je to što me zanima!

Piši propalo: Ibrahimović ipak ne dolazi! Fabregas? Upitno...

Ibra se neće vratiti u Milan. Dao je riječ LA Galaxyju da će obnoviti svoj ugovor. Razmišljali smo o njegovom povratku, a i on je razmišljao o tome, no držat će se svoje riječi i ostati tamo, rekao je Leonardo
Vidi originalni članak

Puno se pričalo o mogućim zvjezdanim pojačanjima Milana, no čini se da od toga ipak neće biti ništa. Barem ne od Zlatana Ibrahimovića!

- Ibra se neće vratiti u Milan - kratko i jasno rekao je Leonardo, sportski direktor rossonera.

- Dao je riječ LA Galaxyju da će obnoviti svoj ugovor. Razmišljali smo o njegovom povratku, a i on je razmišljao o tome, no držat će se svoje riječi i ostati tamo.

A uz Ibrahimovića, za kojeg se na trenutke govorilo kako je praktički već jednom nogom u Italiji, spominjao se i Cesc Fabregas, no i to je pojačanje jako upitno.

- Razmišljali smo o toj mogućnosti, no nismo se stopostotno bacili u to. I dalje analiziramo uvjete dolaska - rekao je 49-godišnjak, koji je u Milanu od srpnja 2018.

Zasad je u Milan stiglo tek jedno pojačanje za siječanjski prijelazni rok, a radi se o Lucasu Paqueti, kojeg je talijanski klub platio 35 milijuna eura Flamengu.

- On će biti pojačanje, mlad je i svakako može pomoći - zaključio je Leonardo.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • branimir220250 11.12.2018.

    Ja sam ga nagovorio, sigurno dolazi , izgori od želje da bude u tandemu sa malim halilovićem🤮🤮🤮🤮

  • KPsrna_1 10.12.2018.

    Neznam o kakvoj tugi pričate.. jasno da je ibra pojam i da bi navijači iste sekunde skakali od sreće da dojdu i on i fabregas.. no onda bi za 2 godine opet plakali jer bi mladi cutrone otišao, fabregas drugom mladom uzme mjesto.. a da ne velim da bi ibrahimovic i fabregas imali godišnju plaću ko svi mladi talenti za 5 godina ugovora.. na kraju Milana je i takva politika koštala što je u ekipi imao samo igrače 30+ s ogromnim plaćama, slabo se prodavalo i plaće su se podmirivale kreditima.. sad kad imaju mladu, kvalitetnu ekipu, nema potrebe da se dovede fabregas pa da mladi paqueta na klupi sjedi.. prvo treba prodat/riješit se uhljebljene sirovine poput montoliva, borinija, abatea, savića, maurija, biglie i bertolaccija

  • Netko_Iz_Mase_1 10.12.2018.

    Nitko na portalu i nije čitao vašu umjetno stvorenu priču o dolasku Ibre; na osnovu takvih imaginarnih transfera pišete pola članaka, više se nitko na to i ne obazire

Komentiraj...
Vidi sve komentare