To je to što me zanima!

Vatreni, čuvajte se ukrajinskog majstora! Andrij počeo rešetati

Andrij Jarmolenko zabio je golčinu Tottenhamu što automatski otvara brigu za našeg izbornika Antu Čačića, ali i lijevu stranu obrane gdje igra Josip Pivarić koji je i u Zagrebu imao problema s Ukrajincem
Vidi originalni članak

Hrvatsku 9. listopada očekuje utakmica istine u Kijevu protiv Ukrajine koja za nama zaostaje dva boda u utrci za Mundijal ne smijemo izgubiti u Kijevu.

Pobijedili smo ih u ožujku na Maksimiru 1-0 golom Nikole Kalinića, no momčad Andreja Ševčenka ostavila je dobar dojam. Posebno krilni igrači Konopljanka i Jarmolenko.

Ovaj posljednji dodatno je napredovao od proljeća te je danas igrač dortmundske Borussije u koju je došao iz kluba svog života, kijevskog Dinama.

Ofenzivac je u Dinamu igrao od 2007. i zadnjih je sezona bio kapetan momčadi te njen najbolji igrač. Poslije 228 utakmica i 99 golova odlučio je otići u Njemačku napraviti iskorak.

Sudeći prema 'početnim koracima', mogla bi se dogoditi nova ljubav jer je Andrij jučer Tottenhamu u Ligi prvaka uvalio golčinu. Iako su 'žuti' poraženi 3-1 u Londonu,

Jarmolenko može biti zadovoljan svojom igrom što automatski otvara brigu za našeg izbornika Antu Čačića, ali i lijevu stranu obrane gdje je Josip Pivarić, baš novi igrač kijevskog Dinama.

VIDEO

Pivarić je imao problema i u prvoj utakmici protiv Jarmolenka i u Kijevu će mu trebati velika pomoć suigrača, posebno Ivana Perišića koji igra ispred njega. Perišić nije defenzivno briljirao protiv Kosova i Turaka, ali u Kijevu će itekako morati.

U suprotnom, Jarmolenko bi se mogao razmahati...

Idi na 24sata

Komentari 23

  • antemilica 14.09.2017.

    da Imamo Jermolenka umjesto Mandzukica,siguran sam da bi osvojili EP lani u Francuskoj.ali sa napadacem koji ti na 3 utakmice ne zabije ni 1 gola,tesko je nesto vise postici.ni malo me ne cudi,sto je Juve potrosio 90 mil na 30 godisnjeg napadaca,vidjeli su italjani da mandzo nije taj

  • tko nije lud nije normalan 14.09.2017.

    Mi sa serviserom možemo jedino u Chipoteku otić

  • burky1990 14.09.2017.

    Pivaric bi samnom imao problema a di nece s ovim

Komentiraj...
Vidi sve komentare