To je to što me zanima!

Pjaca opet među 'vatrenima': Zbog toga sam se i vratio u HNL! Nisam očekivao tako brzo

Rijeka, Manchester City i Ajax jedini daju više od jednog hrvatskog reprezentativca! Pjaca je zadnju utakmicu odigrao 15. studenog 2018. godine
Vidi originalni članak

Marko Pjaca (28) ponovo je u reprezentaciji Hrvatske, a Rijeka, osim što je lider prvenstva, daje najviše "vatrenih" od klubova HNL-a. Osim Pjace, tu je treći golman Labrović, Dinamo daje Petkovića, Hajduk nikoga.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz Rijeku, jedino još Manchester City i Ajax daju po dvojicu hrvatskih reprezentativaca.

- Čast je i naravno da sam presretan što sam se nakon pet godina vratio u reprezentaciju. Kada sam se vraćao u HNL, to je bio jedan od ciljeva, iako se vjerojatno nitko nije nadao će se sve ovako brzo dogoditi. Nadam se da ću nastaviti s dobrim igrama u Rijeci, ovo je svojevrsno priznanje meni, ali i cijelom klubu i momčadi na dosadašnjim rezultatima - rekao je Marko Pjaca za klupske kanale.

Pjaca je zadnji put nastupio za Hrvatsku 15. studenog 2018. godine, kada je upisao jednu minutu u pobjedi protiv Španjolske 3-2 na Maksimiru u sklopu Lige nacija.

- Radio sam naporno proteklih godina, nadao sam se da ću dobiti priliku ponovno zaigrati za reprezentaciju. I dolazak u Rijeku išao je u tom smjeru, u konačnici sve što se dogodilo pokazalo se kao pun pogodak. Dobro igramo, prvi smo na ljestvici, odlična je atmosfera u klubu i svlačionici i sad je stigao i izbornikov poziv. Na meni je da pomognem reprezentaciji na bilo koji način i vjerujem da ćemo ostvariti dobre rezultate - dodao je Pjaca i zaključio:

- Ne znam kako se radi raspored i kako to sad ide u reprezentaciji, ali ako budem cimer s Labrovićem, neću se žaliti.

POGLEDAJTE ŠTO GRAĐANI KAŽU O DVA PORAZA REPREZENTACIJE:
Idi na 24sata

Komentari 39

  • Colo39 30.10.2023.

    Bravo za Marka, drago mi je, dečko je puno prošao i svašta, mislim da je sjajan potez napravio što je došao u Rijeku, u Dinamu sigurno ne bi toliko igrao jer bi više igrao Vidović, Emreli, i veliki talent Špikić, sramota da se ne zove Pašalić i igrači poput njega što grizu i što scre ostavljaju na terenu, to fali Hrvatskoj jako, malo igrača imamo kao što su bili Srna, Niko Kovač, Vrsaljko, Modrić, to su igrači koji su igrali sa srcem, ajde Luka još dok može

  • istok os 30.10.2023.

    Po čemu je taj dečko zaslužio poziv

  • Mata10 30.10.2023.

    Počela je sprdačina sa reprezentacijom. Igrač odigra jednu dobru utakmicu i odmah u reprezentaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare