To je to što me zanima!

Pjanić: Moj transfer u Juve nije preskup, ali ostali su apsurdni

Ne kopiram Pirla. Proučavao sam njegove poteze na ovoj poziciji, on je jedan od najboljih na njoj, ali ne želim nikoga kopirati, rekao je Miralem Pjanić
Vidi originalni članak

Nisam došao u Juventus zbog novca, nikada nisam mislio o tome. U karijeri nikada nisam želio letjeti previsoko, morao sam ići korak po korak. Odlučio sam da je pravo vrijeme da napustim Romu, otkrio je Miralem Pjanić pa se osvrnuo na današnje transfere u svijetu nogometa.

- Moj transfer? Gledajući ostale transfere, moj je odličan i nije preskup. Ostali su apsurdni, ali ne možemo kriviti igrače. Klubovi su ti koji nude novac - kaže Pjanić koji je u Juventus stigao iz Rome prošle godine za 32 milijuna eura

Progovorio je Pjanić i o legendi Juventusa Pirlu.

- Ne kopiram Pirla. Proučavao sam njegove poteze na ovoj poziciji, on je jedan od najboljih na njoj, ali ne želim nikoga kopirati. Hoću pokazati kvalitete i pomoći Juventusu.

Za kraj se osvrnuo na još jednu legendu, Gianluigija Buffona.

- On je legenda. Imati igrače poput njega, koji su takve klase i koji posjeduju toliko iskustva, to je fantastično. On ima pobjednički mentalitet i od njega mogu samo naučiti.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • simunicevdom 07.05.2017.

    Lazes da te ne interesira novac

  • mentalist1 07.05.2017.

    Daleko najlosiji igrac juventusa. Pa on svaku utakmicu izgubi 4,5 lopti na svojoj polovici. Uz to je u obrani na osjetljivoj poziciji,a svi prolaze kraj njega kao da ga nema,i iz toga stvaraju sanse. Mislim da se takvog igraca ne isplati drzati u igri samo zbog prekida,vise stete nego koristi.

  • 07.05.2017.

    Ti to ozbiljno? Znaci moze pjanic dodati Dybali na 25m koji je izmedju tri igraca, on pukne i zabije. Pise se asistencija. Jel to ista asistencija kao kad doda medju igrace i izbaci Higuaina jedan na jedan ili pak u mat situaciju? Naravno da nije...Pise se asistencija, ali za taj gol on nije nikako zasluzan. Ovo sto je Higuain zabio je cisto njegovo znanje...To mu je i Rincon mogao dati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare