To je to što me zanima!

Pjanke, makni se, ja ću! Skoro svake godine zabijem po jedan

Ronaldo je pametan dečko, zna da su Dybala i Pjanić vrhunski izvođači slobodnjaka i oni će preuzeti one bliže golu, rekao je trener Juventusa. Njegov plan završio je otprilike gdje i ova Ronaldova lopta
Vidi originalni članak

Pred kraj 2015. izračunali su tko je najbolji izvođač slobodnjaka na svijetu. Uzeli su u obzir statistiku u zadnje tri godine i na vrhu je bio Miralem Pjanić koji je pogodio sedam slobodnjaka iz 38 pokušaja što je nevjerojatnih 18.4 posto uspješnosti.

Igrao je Pjanić tada za Romu. Što je Miralem zabio od slobodnjaka, zabio je. Nije zaboravio pucati, već je u Juventus stigao Cristiano Ronaldo, koji je u Real Madridu iz slobodnjaka u zadnje tri sezone zabio, pazite sad - dva gola! 

- Tko je za mene najbolji izvođač slobodnjaka danas? Miralem Pjanić - rekao je Juninho Pernambucano, po mnogima najbolji izvođač slobodnjaka u povijesti.

'Sorry, Mire, nećeš više izvoditi slobodnjake'

Juventus je u subotu igrao gradski derbi protiv Torina i pobijedio je 1-0 golom Cristiana Ronalda iz penala koji je izborio Mario Mandžukić.

MANDŽO IZBORIO PENAL Ajme, majko! Ronaldo pucao i pogodio aut pa zabio iz penala

Imao je Ronaldo i slobodnjak na početku utakmice. S lijeve strane, idealno za dešnjaka. Kraj lopte je bio i Miralem Pjanić, ali on je samo lagano gurnuo loptu za Cristiana Ronalda, koji je opalio iz sve snage i pogodio u aut!

Dybala i Pjanić izvodili su slobodnjake u Juveu. Ključna riječ - izvodili.

- Kad je Ronaldo došao, poslao sam poruku Pjaniću: 'Sorry, Mire, ali mislim da ove godine nećeš izvoditi puno slobodnjaka, ha, ha, ha'. Znamo kako to ide, Ronaldo je kod lopte, Pjanić i ja također, ali samo da fotografija bude ljepša - rekao je Paulo Dybala nakon što je Ronaldo stigao u Juve.

Allegri: Dybala i Pjanić će izvoditi one bliže golu

Trener Stare dame Max Allegri imao je plan da Pjanić i Dybala izvode slobodnjake bliže golu, a Ronaldo da preuzme ove iz veće udaljenosti.

- Ronaldo je pametan, zna da su Dybala i Pjanić vrhunski izvođači slobodnjaka i oni će preuzeti one bliže golu. Ronaldo će pucati one s veće udaljenosti - rekao je Allegri.

Utakmica protiv Torina, slobodnjak na rubu šesnaesterca. Pjanić uzima zalet, jedan korak, dva i - gura loptu Ronaldu koji pogađa u aut. I ode trenerova zamisao o izvođenju slobodnjaka otprilike u smjeru u kojem je otišla i ova Ronaldova lopta...

Idi na 24sata

Komentari 87

  • fantom na bickilu 16.12.2018.

    Hahaha,propao ko stari kauc,penali ostaju kao utjeha,pokoji tap in i otimanje slobodnjaka nebu pod oblake,i jos gleda goat-a kako i dalje razvaljuje i dominira u Spanjolskoj ligi,istoj onoj iz koje je utekao iz ocaja i nemoći da osvoji jos pokoji trofej u smiraju karijere....dodajmo tome i njegovu narcisoidnu genetiku lako je moguće da se ovaj dudlac visuljaka nakon karijere okrene crnim mislima i završi tragično....

  • sena2 16.12.2018.

    Juve mi je bio simpatican dok nisu doveli olinjalu zvijezdu,a sada mi je iskreno drazi Psg nego Juve!Koliko se klub prilagodjava jednom matorom igracu pa da covjek ne povjeruje!Tko je prije kikija pucao penale?Slobodnjake isto mora pucati zbog stare navike iz lakrdije-statistike!E moji pastari na sta ste spali

  • 16.12.2018.

    Ronaldo je veci od samog kluba ako bude trazio da se klub preimenuje iz juventus u Ronaldo FC preimenovat ce ga...

Komentiraj...
Vidi sve komentare