To je to što me zanima!

Pješakinja 'napala' golf-auto s igračima Reala: Čekajte mene!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Igrači Reala na pripremama su u SAD-u. Dok su se vraćali s treninga u golf-autima, neoprezna djevojka vjerojatno je htjela prijeći cestu, ali zabila se ravno u njihov auto
Vidi originalni članak

Nogometaši Real Madrida vraćali su se s treninga u golf-autima. Prva dva "autića" prošla su bez problema. No treći nije bio te sreće. U njega se zaletjela pješakinja koja je neoprezno pretrčavala put kojim su prolazili igrači u golf-autima. Od siline udarca pala je na pod.  Vozač je nakratko stao, igrači Reala primili su se za glavu, a potom je auto krenuo dalje. Video je objavila MARCA.COM.

Ako je htjela biti što bliže svojim idolima, uspjela je. Bliže od ovoga mogla bi doživjeti jedino ako joj igrači dođu u posjetu u bolnicu. Iako nema informacija o težini ozljeda djevojke, sudeći po snimci, udarac nije bio nimalo bezazlen.

Igrači Reala nalaze se na pripremama u Los Angelesu, a u četvrtak su trenirali u kampusu sveučilišta UCLA gdje su i "pokupili" nesretnu pješakinju. Odnosno, prije je ona njih "pokupila". 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • SpužvaBobSkockani 15.07.2011.

    Na šta liči , dobro da je nisu pregazili .. realovci noćas neće moći ni zaspati ...

  • mlatimudan 15.07.2011.

    "neoprezna djevojka trčala je usporedno s njima. Pri punoj brzini zabila se u auto..."Pa jeste li vi uopće pogledali video!?Pa je li djevojka možda išla pretrčat na drugu stranu!?Baš me zanima da je nekoga vašeg auto skupilo na nogostupu ka ovu curu i da još vidite da su otišli ća a da nisu ni pogledali jesu li joj išta slomili,bi li onda pisali ovakve bedastoće!?Ovo je za mene bijeg sa mjesta nesreće i neukazivanje pomoći ozljeđenome tako da bi onaj koji je vozija ovi autić kazneno odgovara i dobija bi mi primjerenu zatvorsku kaznu!!!!

  • KrisBosak 15.07.2011.

    kakvih sve ljudi ima xD al bitno da je s njom sve dobro (fizicki) :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare