To je to što me zanima!

Pjesma se orila iz svlačionice Bernabeua: "Idemo u Berlin!"

Juventusovi igrači proslavili su ulazak u finale Lige prvaka pjesmom koja se orila iz svlačionice Santiago Bernabeua. "Ce ne andiamo a Berlino", pjevali su igrači Juvea
Vidi originalni članak

Pogba je bio na bubnjevima, ritam su davali i ostali, a pjesma se orila iz svlačionice madridskog stadiona. Juventus je ušao u finale Lige prvaka nakon 12 godina suše.

Milan je 2003. godine slavio na penale protiv Juventusa u Manchesteru i osvojio Ligu prvaka. Stara dama se vratila. Izbacio je Juve branitelje naslova i 6. lipnja u Berlinu igra protiv Barce. Ne morate znati talijanski. Svima je jasno o čemu su pjevali zaraznom melodijom originala The White Stripesa - Seven Nation Army.

"Ce ne andiamo a Berlino, ce ne andiamo a Berlino...", pjevali su igrači Juventusa .

- Gotovo je nemoguće igrati protiv Barcelone. Strašni su. Ali to je finale Lige prvaka. Mi u Berlin idemo pobijediti - rekao je Massimiliano Allegri , peti talijanski trener u finalu Lige prvaka nakon Capella, Lippija, Ancelottija i Di Mattea.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Matek podravec u Irskoj 14.05.2015.

    Dobar ima ritam ovaj Pogba na "bubnjevima"..Sve u svemu iskrene čestitke Juveu, baš mi je drago zbog njih i Barca ih čeka. Bit će ovo odlično finale..

  • Penaldinho 14.05.2015.

    penaaaaaaaaal

  • pfc 14.05.2015.

    ajmo bianconeri

Komentiraj...
Vidi sve komentare